RU  UA  EN

Середа, 23 жовтня
  • НБУ:USD 40.90
  • НБУ:EUR 44.15
НБУ:USD  40.90
Суспільство

Новини

23 жовтня

Всі новини

ЗСУ ліквідували "ціле стадо дивовижної дичини" і показали фото

Бійці 21-ї бригади ЗСУ ліквідували у Курській області біля села Шептухівка багатьох найманців зі Шрі-Ланки, які воюють на боці Росії.

Фото документів вбитих шріланкійців опублікували у телеграм-каналі підрозділу Khorne Group.

"Можна довго сперечатися про доцільність або успіх Курської операції, але є одне цікаве спостереження, яке говорить саме за себе, - багато екзотичних воєвак у лавах російського війська свідчить про те, що особового складу правильного кольору і походження сильно поменшало. Наші бійці настріляли там ціле стадо дивовижної дичини", - йдеться у повідомленні.

"У землю Курщини вже лягли ганійці та нігерійці, які приїхали в Росію за довгим рублем. І ось настала черга шріланкіців... Їхній земний шлях закінчився біля села Шептухівка і назад додому вони не приїдуть ні тушкою, ні опудалом, так і згниють на радість голодним курським хробакам. Корисні росіянам ідіоти стали ідіотами марними. Чекаємо уродженців Північної Кореї. Курські собаки шикуються в чергу - помститися за з'їдених братів і сестер", - повідомили у підрозділі.

Раніше стало відомо, що більшість узятих у полон ЗСУ найманців - вихідці зі Шрі-Ланки та Непалу. Також в українських таборах утримуються вихідці з Сербії, Словаччини, Куби, Марокко, Індії, Єгипту, Бразилії, Казахстану, Таджикистану та з Африки.

Нагадаємо, острівна держава Шрі-Ланка офіційно подає заявку на членство в міжнародному об’єднанні БРІКС, в якому домінують Китай і Росія.

Як повідомляв "Апостроф", на боці РФ готові воювати не лише солдати з КНДР, а й військові з Венесуели.