RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: у Тельців все наперекосяк, а Діви читають чужі листування

День буде непростим для багатьох знаків, зірки обіцяють складні повороти і контрастні переживання. Хочете знати, що вас чекає 11 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому важливо поберегти здоров'я, хто обов'язково повинен відпочити, а кого можуть звинуватити в брехні.

Овен

Овнів чекає безліч цікавих і складних справ. Вам точно буде не нудно, та й нерви доведеться трохи витратити. Не звертайте уваги на власну невпевненість в своїх силах, ви зараз самі себе намагаєтеся збити зі шляху.

Тілець

У представників цього знака весь день буде йти наперекосяк. Все, за що ви беретеся, немов саме розвалюється. Так буває через сильний вплив негативних вібрацій. Вам потрібно розслабитися і дозволити своєму розуму насититися позитивною енергією.

Близнюки

Не порівнюйте себе ні з ким, це тільки ще сильніше зміцнює вашу невпевненість. Краще подумайте, як вам стати краще в справах, які ви і так добре вмієте. Таким чином ви досягнете успіху. А ось зайва самокритика вас затягне на дно.

Рак

Ваші обмани можуть легко розкритися. Навіть якщо ви збрехали про щось незначне, люди можуть дізнатися правду і втратити до вас довіру. Краще розкажіть про все самі, поки не попалися на гарячому. Так ви збережете образ порядної людини.

Лев

Побережіть своє здоров'я, пройдіть лікарів, якщо давно збираєтеся це зробити. Не зайвим буде провести плановий огляд організму. Також варто пити більше води і виключити кофеїн і сигарети. Ваше тіло просить подбати про нього.

Діва

Не вірите комусь? Поговоріть з цією людиною, а не влаштовуйте стеження в стилі Шерлока Холмса. Якщо близька людина дізнається, що ви копалися з її речах або читали її листування, вона стане ставитися до вас зовсім інакше. Пам'ятайте про це.

Терези

Не тікайте від своїх прямих обов'язків. Звичайно, вам хочеться займатися чимось веселим і цікавим, але звичайні справи самі себе не закінчать. Завершіть спочатку те, що не вирішиться без вас, і тільки потім беріться за розваги.

Скорпіон

Вам багато хто заздрить, і не без причини. Ви стали впевнені в собі, ви добре виглядаєте і домагаєтеся видимих успіхів на роботі. Це викликає злість і неприйняття у недоброзичливців. Будьте уважні, вони можуть будувати вам підступи.

Стрілець

Нехай зараз ви і не на висоті, але зовсім скоро ситуація кардинально зміниться. Якщо прикладіть певні зусилля, зможете наблизитися до бажаного досить швидко. У ваших руках ваше найближче майбутнє, дійте активно.

Козеріг

Валятися весь день на дивані, звичайно, приємно, але це так само сприяє гальмуванню реалізації ваших планів. І збільшенню ваших стегон. Не лінуйтеся занадто довго, пам'ятайте, що все добре в міру. У тому числі і відпочинок від проблем і справ.

Водолій

Не варто занадто критично до себе ставитися. Ви займаєтеся тим, чим вважаєте за потрібне, робіть це з самовіддачею. Тоді результат не змусить себе чекати. Що стосується ваших сумнівів у своїй привабливості, вони тільки у вас в голові. Розберіться з ними.

Риби

Приділіть час рідним, робота може і почекати. Вам просто необхідне перезавантаження в колі сім'ї. Близькі зможуть розвеселити вас і відвернути від проблем, які не дають вам вдихнути на повні груди. Візьміть додатковий вихідний.

Читайте також гороскоп на квітень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.