RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Раки будуть нервувати, а Скорпіонам пощастить

У цей день висока ймовірність стати жертвою самообману. Також до обіду варто бути обережними у всіх справах. Хочете знати, що вас чекає 17 квітня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому доведеться понервувати, хто повинен запастися терпінням, а кого чекають раптові перешкоди.

Овен

Для Овнів день буде наповнений переживаннями. Вам доведеться понервувати у багатьох галузях, приводи для емоцій будуть траплятись практично на кожному кроці. Запасіться силами і постарайтеся реагувати на всі максимально холодно.

Тілець

Для представників цього знака день буде наповнений сюрпризами. В основному, не дуже приємними. Також заплановані справи можуть несподівано перенестися, тому потрібно набратися терпіння і не квапити події.

Близнюки

У Близнюків все буде йти досить гладко, але на шляху раз у раз будуть з'являтися найнесподіваніші перешкоди. Не варто їх уникати, якщо навчитеся їх переступати, отримаєте цінний досвід. Не бійтеся йти наперекір оточуючим.

Рак

Ракам доведеться понервувати. Це пов'язано з тим, що занадто багато буде відбуватися зовсім не так, як вам би того хотілося. Не потрібно турбуватися, краще подумайте, як обернути ситуацію, що склалася в свою користь.

Лев

Ви зможете вирішити відразу кілька важливих проблем. Леви будуть активними і повними сил, це допоможе розібратися з купою проблем, що накопичилися. Закінчите максимальну кількість справ, так ви подаруєте собі більше вільного часу в майбутньому.

Діва

День краще провести в спокої і умиротворення. Почитайте, подивіться кіно, погуляйте в парку. Не перенапружуйтеся, ні фізично, ні емоційно. Доброю ідеєю буде влаштувати сімейну вечерю, це підніме настрій і вам, і близьким.

Терези

Обережніше в поїздках, вони зараз можуть виявитися складними. У шляху вас чекають конфлікти та несподівані невдачі, краще відкладіть подорожі і робочі відрядження. Вдома все буде досить гладко, тільки молодші можуть почати вас дратувати.

Скорпіон

Скорпіони зараз будуть везунчиками. Все ніби саме буде йти до вас в руки. Спробуйте ризикнути і отримати щось, чого давно хочете. Існує ймовірність, що зараз у вас це вийде. Не варто грати в азартні ігри, це принесе втрати.

Стрілець

Все буде складатися начебто цілком вдало, але несподівані перепони можуть зіпсувати вам настрій. Постарайтеся сприймати їх як перевірку вашої сили. Якщо будете досить впевнені в собі, зможете отримати те, до чого прагнете.

Козеріг

День добре підходить для занять тим, що вам по-справжньому цікаво. Все буде йти добре і приємно, цей позитивний період може зарядити вас енергією на довгі місяці. Не упускайте шансу дізнатися щось новеньке.

Водолій

Ви будете сердитися через те, що виконання ваших бажань відкладається. Не перебільшуйте значущість своїх невдач, вони скоро закінчаться. За поворотом вас чекає бажаний успіх, але до цього повороту ще потрібно доїхати. Не звертайте.

Риби

Постарайтеся максимально контролювати ситуацію. Якщо будете халтурити, події почнуть розвиватися самі, і тоді вам буде складно за всім встежити. Тримайте, як то кажуть, руку на пульсі. І намагайтеся не надто нервувати через невдачі.

Читайте також гороскоп на квітень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.