RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Дівам не можна планувати, а Терезів чекає прогрес

У цей день багатьом буде непросто контролювати свої емоційні пориви. Хочете знати, що вас чекає 15 травня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, хто зможе багато чого досягти, хто буде привертати до себе увагу, а кому вдасться навести порядок всередині та зовні.

Овен

Для Овнів день буде наповнений приємними новинами. Якщо будете достатньо працювати, зможете дуже багато чого досягти в короткі терміни. Вдома не дозволяйте собі забувати про близьких людей, вони зараз потребують вашої підтримки.

Телець

У представників цього знака день пройде в центрі уваги. Ви всіма способами будете привертати до себе погляди оточуючих, це допоможе досягти потрібного положення в компанії. Використовуйте свій творчий потенціал.

Близнюки

У Близнюків настає час гармонії і умиротворення. Ви нарешті намацаєте свою дорогу, тому зможете домогтися порядку як усередині себе, так і зовні. У любовних відносинах все буде гладко і тихо, насолоджуйтеся цим моментом.

Рак

Не варто займатися експериментами. Зараз вам краще зосередитися на консервативних підходах і не шукати нові шляхи вирішення своїх проблем. Не поспішайте довести всім свою правоту, краще проаналізуйте власні помилки.

Лев

Леви зможуть підзаробити, і зробити це можна буде достатньо швидко. Важливо не випускати цікаві можливості і не боятися труднощів. Довіряйте своїй інтуїції, зараз вона може підказати вам правильний шлях.

Діва

Для вас день буде хорошим, якщо ви не будете планувати нічого особливого. Тих же представників знака, які будуть багато чекати, наздоженуть розчарування. Займіться справами, які не викликатимуть у вас сильного азарту.

Терези

Ви нарешті можете добитися успіху в якійсь справі, на якій вже готові були поставити хрест. Згадайте, як саме ви збиралися досягти своєї мети, продумайте тактику, внесіть необхідні правки. І дійте! Тільки пам'ятайте про обережність.

Скорпіон

Скорпіони будуть трохи розчаровані. Все буде складатися зовсім не так уже й погано, але і не так добре, як вам би того хотілося. Постарайтеся радіти навіть невеликим перемогам і не вимагати від себе і оточуючих занадто багато чого.

Стрілець

Для Стрільців день буде дуже непоганим. Ви будете діяти настільки рішуче і активно, що конкуренти просто не зможуть за вами встигнути. Але не забувайте і про відпочинок, зараз ви можете занадто захопитися і перевантажити свій організм.

Козеріг

Ваше чарівність буде особливо сильно притягувати людей в цей період. Використовуйте це, щоб зав'язати нові корисні і цікаві знайомства. Зараз хорошою ідеєю буде зустріч з друзями, відпочинок на природі і інші розваги.

Водолій

У Водоліїв день буде наповнений змінами у відносинах з оточуючими. Ви занадто емоційні, тому деякі ваші коментарі можуть звучати вкрай прикро. Тримайте себе в руках, інакше можете зіпсувати дружбу з кимось важливим.

Риби

Ви можете не просто згадати про своє минуле, а й спробувати його повернути. Не варто заходити в цьому бажанні занадто далеко. Пам'ятайте, що минулі помилки повернуться, якщо ви нічого не зміните в корені. Міркуйте логічно.

Читайте також гороскоп на травень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.