RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Гороскоп на 30 травня: Тельців чекає удача, а Стрільцям потрібно полінуватися

В цей час варто приділити максимум енергії спілкуванню. Хочете знати, що вас чекає 30 травня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, кого буде дратувати відсутність цікавих справ, кого чекає професійне зростання, а хто зможе випередити конкурентів.

Овен

Овнів буде сильно дратувати відсутність будь-яких цікавих занять і можливості проявити себе. Ви можете хотіти кинутися в якусь крайність просто через нудьгу. Важливо пам'ятати про відповідальність і не робити дурниць.

Телець

Тельці в цей день будуть щасливі. Вам можуть запропонувати зайнятися професійним ростом, не варто відмовлятися від цікавих ідей. На любовному фронті все буде неоднозначно. Суперечливі почуття зараз краще перевіряти.

Близнюки

Для представників цього знака настає период удач и перемог. Ви можете випередити своїх конкурентів, якщо не будете лінуватіся и прикладете необхідні зусилля. Не здавайтеся, ви перебуваєте в одному кроці від фінішної прямої.

Рак

Раків відвідають дуже оригінальні і цікаві ідеї, які оцінять не лишь навколішні, а й люди зі сторони. Важліво не втрачати бойовий настрій, йдіть вперед, не зупиняючись і не зменшуючи темп. Незабаром вас чекає щось раптове и пріємне.

Лев

Представникам цього знака краще розслабитися і не дуже багато працювати. Якщо ви хотіли приділити час дивану і улюбленій книзі - зараз ідеальний момент для такого дозвілля. Вам потрібно перезавантажитися і як слід набратися сил.

Діва

Діви зможуть допомогти іншим вирішити їх проблеми. Це позитивно позначиться на вашій самооцінці, але не варто забувати і про свої добрі справи. Ймовірна швидка зустріч з приємними людьми. Налаштуйтеся на спілкування і не давайте собі сумувати.

Терези

Вас чекають неприємні помилки і промахи. Ви будете думати, що робите все вірно, але ситуація може різко змінитися і ваші плани доведеться коригувати. Дійте і мисліть гнучко, не прив'язуйтеся до одного конкретного сприйняття того, що відбувається.

Скорпіон

Сміливо беріться за нові справи, не бійтеся пробувати щось, чого раніше ніколи не робили. Зараз ви сповнені енергії та ентузіазму, це може привести вас до абсолютно несподіваних успіхів. Ловіть хвилю і не опускайте вітрила.

Стрілець

Вам не завадило б просто побайдикувати. Закінчіть роботу і розслабтеся. Просто не робіть нічого, що вам неприємно. Це піде на користь вашій внутрішній рівновазі. Також добре б провести час з близькими людьми.

Козеріг

Ваша лінь не дасть вам отримати те, чого ви хочете. Якщо не зможете змусити себе працювати, пропустите свій шанс. Згадайте про вашу мету і подумайте, чи готові ви віддати її комусь іншому? Якщо ні, дійте активніше.

Водолій

Водоліям зараз не можна діяти в поспіху. Ви можете піддатися імпульсу, цього робити не можна. Емоції зашкалюють з усіх боків, використовуйте їх як джерело натхнення. А на недоброзичливців просто не звертайте уваги.

Риби

Риб нарешті чекає сильний прогрес в декількох справах. Ви будете активні і позитивно налаштовані, тому нові завдання будуть даватися з легкістю. А ось здоров'я може підвести, стежте за своїм самопочуттям уважніше.

Читайте також гороскоп на травень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.