RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Названо знаки Зодіаку, на яких чекає неймовірне везіння в другій половині вересня

Астрологи назвали чотири знака Зодіаку, для яких друга половина вересня стане білою смугою удачі.

Як повідомляє "Апостроф", про це пише Slovofraza.

Tілець

У другій половині вересня Тільці будуть сповнені енергії, на них чекає успіх у всіх сферах життя. Сміливо беріться за нові справи і проекти. Важливо тільки точно визначити цілі і наполегливо рухатися до їх досягнення.

Рак

Друга половина вересня буде для представників цього знака спокійним періодом. Але саме в такі часи Рак здатний максимально розкритися і досягти успіху. Кар'єра піде в гору, якщо проявити рішучість і віру в себе. Ви досягнете успіху, подолавши боязкість і сумніви.

Стрілець

Після 15-го числа Стрілець помітить, що став більш зосередженим і спокійним. Крім того, труднощі та негаразди ніби-то самі зникнуть зі шляху. Це створить передумови для початку реалізації давно запланованої ідеї. Проявіть працьовитість, і все вийде.

Риби

Друга половина вересня стане для Риб часом звільнення від безплідних мрій і допоможе перейти до реалізації цікавої ідеї. При цьому вони будуть діяти нестандартно, що дасть їм можливість отримати ті бонуси, які інші навіть не помічають.

Як розповідав "Апостроф", раніше астрологи дали астрологічний прогноз на наступний рік для всіх знаків Зодіаку. У рік Білого Металевого Бика успіх буде супроводжувати тих, хто менше говорить, а більше робить, вибираючи при цьому надійні і перевірені шляхи.