RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

5 травня

Всі новини

Названо знаки Зодіаку, які радикально змінять життя в кінці вересня

Представникам чотирьох знаків Зодіаку астрологічний прогноз готує приємний сюрприз в кінці вересня.

Гороскоп з відповідними прогнозами опубліковано на сайті "Слово і Фраза".

Зірки вказують на знаки Зодіаку, яким вдасться поліпшити життя в останні дні цього місяця.

Овен

У представників цього знаку настане період піку енергетичного запасу, Овни стануть ще активнішими і зможуть досягти визначних результатів. На цей час можна планувати подорожі і ділові зустрічі, не варто відмовлятися від відряджень і корпоративів, під час яких можна завести вкрай важливі зв'язки з впливовими людьми. Привабливість і вміння захопити бесідою дозволить Овнам обзавестися покровителями і мудрими наставниками, а відповідно - значно поліпшити становище на професійній ниві.

Рак

Поліпшення в житті Раків в кінці вересня буде залежати від їхніх дій і прийнятих рішень. При цьому зірки обіцяють максимально сприятливі обставини, що сприяють стрімкому просуванню вперед в будь-якій життєвій сфері. У ці дні представникам цього знаку буде хотітися отримати більше. Якщо вони будуть викладатися, то прокладуть собі шлях до чіткої мети. Гороскоп обіцяє, що обставини будуть підлаштовуватися під запити, а люди охочіше підуть на контакт, тому бажане прибуде набагато швидше і простіше, ніж можна було сподіватися.

Терези

Астропрогноз обіцяє Терезам щасливі і легкі часи - всі біди, проблеми, розбіжності і неясності відступають, розчищаючи простір для нових справ і починань. Таким чином, доля формує вдалу платформу для старту. Астрологи радять зосередитися на тих справах і проектах, які планували давно, але не вистачало поштовху, щоб зробити перший крок. У представників цього знаку є всі шанси реалізувати унікальну ідею, розбагатіти і досягти верхівки кар'єрної драбини. Деяким вдасться освоїти нову сферу діяльності і досягти успіху.

Kозеріг

Представники цього знаку в кінці вересня отримають шанс поліпшити матеріальне становище завдяки пропозиціям нової роботи або додаткового заробітку, з яких треба буде вибрати найперспективніші і цікаві проекти. Kозерогам стане простіше домовлятися з оточуючими, а це можна використовувати в ділових переговорах і при спілкуванні з начальством. Крім того, кінець вересня - сприятливий час, щоб налагодити відносини з коханою людиною і родичами, позбутися розбіжностей і припинити давню війну.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астролог Яна Ваганова склала фінансовий гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вересень-грудень 2020 року. Для багатьох цей період буде непростим.