RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Названо чотири знаки Зодіаку, на яких чекають важкі випробування в листопаді

Астрологи прогнозують, що через напружені аспекти Сатурна в листопаді будуть складні періоди для деяких знаків Зодіаку.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті "Слово і Фраза".

Близнюки

Квадрат Сатурна і Меркурія 1-7 листопада викличе труднощі навіть у тих справах, де їх не передбачалося. Думки представників цього знаку будуть поглинені однієї-єдиною і при цьому невеселою темою. У деяких Близнюків ці думки будуть пов'язані з дітьми, у інших - з творчими заняттями, які раптом застопоряться.

Діва

Представникам цього знаку доведеться вирішувати складне фінансове завдання або "вибивати" зароблене, тому їхні невеселі думки будуть крутитися навколо грошей. Розмірковуючи про свою фінансову ситуацію, вони можуть відчути безвихідь, проте пройде пара днів і все налагодиться.

Терези

Терези в цей період можуть піддатися депресії через некомунікабельність, їм буде здаватися, що їх не чують. 19 листопада квадрат Сатурна з Венерою позбавить їх радості життя. Організація побачення або відпочинку потребуватиме великих зусиль, до того ж Терези будуть надто серйозно ставитися до своєї привабливості, вкладуть багато зусиль, але не досягнуть бажаного ефекту.

Телець

Представникам цього знака повернути гарний настрій під час напружених аспектів Сатурна 1-7 листопада і 19 листопада не допоможуть навіть оздоровчі процедури. Замість того, щоб розслабити і принести задоволення, підготовка до них забере багато сил і зіпсує настрій. Якщо додати до цього фізичну втому - можна скотитися в нудьгу. Тому не потрібно занадто серйозно ставитися до відпочинку і розваг.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, для яких останній місяць осені стане по-справжньому вдалим.