RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Названо три знака Зодіаку, на яких чекає неймовірне везіння в листопаді 2020

Астрологи прогнозують, що в листопаді свій "шматочок щастя" отримають майже всі, але для представників трьох знаків Зодіаку останній місяць осені стане по-справжньому вдалим.

Як пише "Слова і фрази", такий прогноз дає астролог Василіса Володіна.

Скорпіон

Представники цього знака відчують себе на білій смузі - адже це їх місяць. Спочатку налагодиться особисте життя, кохання буде буквально пронизувати їх життя, а позитивні емоції наповнять до країв. Також зміни на краще прийдуть і в інші сфери життя. Не виключена далека дорога, яка буде дуже успішною.

Водолій

Останній місяць осені стане щасливим і для Водоліїв. Вони доб'ються бажаного, подолавши всі перешкоди і труднощі. Гармонія прийде як в сферу особистих відносин, так і в фінансову та професійну область. Важливо правильно визначити пріоритети і діяти, все вийде.

Риби

Представники цього знака в листопаді будуть просто купатися в подарунках долі. Їм повернеться все втрачене, все упущене, вони отримають те, чого давно по праву заслуговували. З'явиться можливість відновити відносини, які були зруйновані помилково і навіть побудувати нові сильні і справжні стосунки. Все складеться вдало і в кар'єрі - не виключена пропозиція про нову чудову посаду.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали найважливіші роки в житті кожного знака Зодіаку.