RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Названо шість знаків Зодіаку, які в рік Бика зможуть здійснити свої фінансові мрії

Астрологи прогнозують, що представникам деяких знаків Зодіаку наступний 2021 рік принесе удачу в фінансових справах.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті "Слова і фрази".

Телець

Весь наступний рік для представників цього знака буде фінансово продуктивним, а здійснити свої фінансові мрії вони зможуть влітку і восени. Можлива зміна роботи на більш оплачувану, покупка чогось дорогого, але необхідного.

Лев

Дотримуючись порядку в документації і чистоти свого робочого місця, представники цього знаку зможуть істотно збільшити свій дохід або розробити правильну і ефективну стратегію, яка приведе їх до фінансового успіху.

Діва

На початку і наприкінці наступного 2021 року представники цього знака можуть потрапити у певні складні фінансові ситуації, переживши які, їх чекає удача. Астрологи радять частіше звертатися за допомогою до близьких і друзів. Чим більше лідерських задатків у Дів, тим більший успіх їх чекає наступного року.

Терези

Змінити фінансове життя на краще допоможе позитивне мислення. Особливо пощастить в фінансах тим представникам цього знаку, які наважаться змінити напрямок своєї діяльності.

Водолій

Зірки радять представникам цього знаку на початку року піти на ризик, а навесні сфокусуватися на вирішенні нагальних проблем. Пощастить з грошима тим, хто вміє правильно розпоряджатися своїм заробітком - не витрачати його на непотрібні речі.

Риби

Представникам цього знакам вдасться крупно заробити, але для цього доведеться попрацювати більше, ніж зазвичай. Тому варто витратитися на відпочинок, відвідати іншу країну або з'їздити в інше місто розвіятися. Наступний 2021 рік стане ідеальним для покупки автомобіля, нерухомості, гаджетів. Можна вкладати гроші в акції та цінні папери.

Як повідомляв "Апостроф", в наступному 2021 року представникам деяких знаків Зодіаку вдасться просунутися по кар'єрних сходах і зустріти справжнє кохання.