RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Бик зробить їх "щасливчиками": трьом знакам Зодіаку буде везти в любові і з грошима в 2021 році

Раніше астрологи назвали тих, кому січень 2021 року принесе позитивні зміни. Тепер же вони розповіли про знаки Зодіаку, для яких рік Білого Металевого Бика стане успішним як у фінансовому, так і в особистому плані.

Про це пише сайт "Хочу".

Тілець

Весь рік буде вдалим і комфортним для представників цього знака, що перебуває під заступництвом земної стихії. Однак найуспішнішим часом стануть весна і літо. Саме в ці місяці ви по-справжньому дізнаєтеся значення слова "везунчик". Тільцям, які займаються підприємництвом, гороскоп радить не бояться ризику в першій половині року. Середина року стане для представників знака справжнім подарунком Бика, їм буде везти практично у всьому.

Крім того, вільні представники знака почнуть налагоджувати особисте життя в першій половині 2021-го року. Саме в цей час є величезний шанс зустріти нарешті серйозного обранця і навіть укласти шлюб.

Скорпіон

Для Скорпіонів в наступному році складеться унікальна астрологічна ситуація - їх буде кидати від одного берега до іншого. Багатьох представників знаку чекає зміна місця проживання, нова робота, змінений сімейний статус. Особливо насиченим змінами стане період другої половини літа і початку осені. Надійдуть пропозиції, яким не варто користуватися, тому що обставини можуть різко змінюватися. Зірки радять не боятися кардинальних рішень. Цей час також чудово підходить для інвестицій і вкладів в нові проекти, які в кінцевому підсумку принесуть багаті плоди.

А ось з середини квітня до середини липня 2021 року Скорпіони переживуть захоплюючу романтичну історію.

Стрілець

Рік Білого Металевого Бика в житті Стрільців буде багатий на дивні ситуації. Негативу майже не буде, але багато речей все ж викличуть розгубленість. Майбутній рік - відмінний час для особистісного та кар'єрного зростання, початку нових відносин. Але не варто любовним переживанням приділяти багато часу - є ризик втратити щось важливе в роботі, від чого буде залежати ваше благополуччя.

Зірки радять зосередитися на амбіціях і їх втіленні. Робота може дуже тісно перетнутися з любовними відносинами, після чого знадобляться кардинальні кроки, які буквально перевернуть ваше життя. У всіх спірних питаннях Стрільцям не варто відмовлятися від допомоги з боку.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи дали прогноз для всіх знаків Зодіаку на 2021 рік.