RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Бик дозволить піти ва-банк: двом знакам Зодіаку сміливість і завзятість у 2021 році забезпечать успіх

Астрологи назвали два знаки Зодіаку, яким новий 2021 рік, який пройде під знаком Білого Металевого Бика,дозволить піти ва-банк і нагородить за сміливість і завзятість.

Про це пише видання "Комсомольская правда".

Лев

Бик, який є покровителем року, не любить авантюрних і стрімких дій, але одного представника Зодіаку - Лева - він не буде за це засуджувати і не стане перешкоджати, коли той в певній ситуації вирішить піти ва-банк. Гороскоп для Лева прогнозує цим сміливим людям, що їхні бізнес-справи в 2021 році будуть пробуксовувати, і тільки завдяки власній сміливості, наполегливості і надзусиллям їм вдасться вийти на новий рівень. Тож Левам належить пройти великий і тернистий шлях у 2021 році, щоб змиритися з тим, що життя - це не тільки вічне свято, а й монотонні сірі будні.

Козеріг

Козероги можуть звернути будь-яку гору, але тільки в тому випадку, якщо на це не потрібно буде багато часу. Якщо ж потрібно чекати і терпіти - давайте, до побачення! Зірки прогнозують, що в 2021 році Козерогам доведеться стояти на своєму, наполягати і вчитися чекати. Це правила життя покровителя року, від яких нікуди тут не дітися. Але є у цього і хороша сторона: зусилля на користь однієї справи вбережуть представників цього знака від розпилення на безліч дрібних справ, чим вони частенько зловживають і при цьому не отримують ніякого відчутного результату.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали три знака Зодіаку, яких у 2021 році буде супроводжувати удача.