RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

27 вересня

26 вересня

25 вересня

24 вересня

23 вересня

20 вересня

19 вересня

Всі новини

Бик задовольнить всі амбіції: на чотири знака Зодіаку чекають грандіозні зміни в 2021 році

Раніше астрологи розповіли, для кого в рік Бика відкриються нові перспективи в кар'єрі, тепер же вони назвали чотири знака Зодіаку, яким рік приготував масу нових можливостей.

Як пише "РБК-Україна", гороскоп склала відомий український астролог Аріна Артурівна.

Овен

Рік Бика допоможе Овну втілити свої амбітні плани. Їх чекає нова робота, або кар'єрне зростання і збільшення доходів на вже наявній. Кращими місяцями для цього будуть лютий, квітень, травень і серпень. Овни-бізнесмени зможуть істотно збільшити оборот і кількість клієнтів. У серпні-вересні представники знака відчують потребу в змінах. В цілому цей час буде сприятливим для змін і нових починань.

Лев

Успіх у кар'єрі прийде до Левів практично з початку року. У січні, квітні та травні можна розраховувати на отримання керівної посади, до якої представники знака давно йшли. Вдалими виявляться відрядження в лютому-квітні, жовтні-грудні. Разом з тим, в січні не виключені сварки з начальством, труднощі з вищими інстанціями, судами. Важливо уникати поспішних рішень, в квітні-червні і вересні удача буде на вашому боці.

Діва

Для представників знака в кар'єрі в цьому році все буде складатися добре. Однак не без труднощів - з січня по березень можуть бути судові розгляди, зрада з боку колег, начальника або партнерів по бізнесу. Гарний час для наведення порядку в справах - лютий та квітень. Вибудовувати ефективні ділові відносини в колективі і укласти ряд контрактів варто в лютому, березні, квітні, червні. Це ж час буде вдалим для зміни роботи і отримання підвищення.

Терези

2021 рік зробить представників знака успішними в грі на біржі або в лотерею. Продуктивними місяцями для роботи будуть березень і квітень. В цей час вийде як збільшити свою зарплату, так і отримати нові пропозиції по роботі. З квітня по червень не виключені кардинальні зміни аж до нової посади. Для бізнесменів це буде період прийняття жорстких рішень і здійснення впевнених кроків для своєї впізнаваності і усунення конкурентів.

Як раніше розповідав "Апостроф", на думку великого віщуна минулого століття Вольфа Мессінга, люди під знаком Зодіаку Водолій є найрозумнішими, але в 2021 році Металевого Бика його представникам буде дуже непросто.