RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Не рвіть жили і будьте обережні: трьом знакам Зодіаку доведеться понервувати на роботі

Раніше астрологи розповіли, для кого в рік Бика відкриються нові перспективи в кар'єрі, тепер же вони назвали три знака Зодіаку, яким 16 січня можуть зустрітися труднощі в роботі.

Про це пише vedmochka.net.

Рак

Зірки радять цього дня не займатися справами, в яких є хоч частка ризику. При роботі з колючими і ріжучими інструментами представникам знака слід бути гранично уважними. У першій половині не виключена сварка з близькими. Якщо це трапиться, хорошим часом для примирення стане вечір. Його найкраще провести в колі сім'ї.

Діва

16 січня Дівам немає сенсу перенапружуватися на роботі - багато з ваших досягнень виявиться просто непоміченим або буде сприйнято як належне. Гарний час щоб задуматися про те, що обтяжує і гнітить. Якщо це якісь відносини, або речі - саме час позбутися їх.

Скорпіон

День може принести занепокоєння на роботі і змусити понервувати. 16 січня зірки радять Скорпіонам не відмовлятися від допомоги колег і не покладатися в усьому тільки на себе. Інтуїція в цей день у представників знаку буде працювати не кращим чином. Довіряйте інформації, яку отримаєте в другій половині дня.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали найщасливіші місяці 2021 року для кожного знака Зодіаку.