RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Починаються великі зміни: шість знаків Зодіаку упіймають удачу за хвіст і здійснять мрії

Астрологи дали детальний гороскоп на понеділок, 18 січня, і назвали знаки, для яких цей день принесе удачу і фінансові перспективи.

Про це пише портал "Гороскопы и астропрогнозы".

Близнюки

Понеділок, який вважається важким днем, для Близнюків пройде легко і приємно, їм вдасться швидко досягнути поставлених цілей, здійснити бажання, а вдалий збіг обставин дозволить втілити в життя давні задуми. Це хороший час для спілкування з найрізноманітнішими людьми - ви всіх будете розуміти з півслова. Можна робити покупки - ви безпомилково оберете речі, які будуть радувати і вас, і ваших близьких. Зверніть увагу на предмети інтер'єру, здатні прикрасити ваш будинок.

Рак

Для Раків 18 січня буде неспокійним днем, коливони будуть піддаватися поривам і робите зовсім не те, що планували. В результаті в справах виникнуть плутанина і безлад. Але Раків це нітрохи не дратує: ви відмінно орієнтуєтеся в тому, що здається оточуючим хаосом. День подарує шанс домогтися успіху у несподіваних справах. Можуть виникнути розбіжності у поглядах з близькими, але ви поведете себе так тактовно і дружелюбно, що у них не виникне ні претензій, ні образ, ні приводів для конфлікту, а в ході бурхливих обговорень можуть народитися чудові ідеї.

Лев

День важливих розмов, коли можна обговорювати будь-які серйозні питання. Чи будуть вони стосуватимуться роботи, чи особистих відносин, чи пошуку сенсу життя, в будь-якому випадку ви отримаєте відповіді, які так довго шукали. Не виключено, що прийняті сьогодні рішення покладуть початок великим змінам у вашому житті і дозволять подолати сімейні розбіжності. Це хороший день для того, щоб відновити якісь старі зв'язки, помиритися з тими, з ким ви були в сварці, завдяки тому, що ви будете здатні розуміти все те, що коїться на душі у інших людей.

Терези

Хороший день для того, щоб обдумати серйозні питання і прийняти важливі рішення. Деякі представники знаку отримають інформацію, що дозволить їм уникнути серйозних помилок в майбутньому. Інші зрозуміють те, про що давно здогадувалися, і зможуть скорегувати свої плани відповідно до нових обставин. В цей день ви отримаєте успіхи в навчанні, зав'яжете корисні контакти з людьми, які готові поділитися своїм досвідом, і почуєте тих, хто розповідає про щось цікаве і важливе, пропустивши повз вуха зауваження або ж непрохану критику.

Скорпіон

Скорпіонів чекає хороший день для нових починань: оптимізм і впевненість в своїх силах помітно підвищать ваші шанси на успіх. Випадкові знайомства можуть з часом перетворитися на корисні ділові контакти, а багатьом представникам знаку вдасться вирішити свої проблеми завдяки підтримці старих друзів. Можна робити покупки - ви не помилитеся з вибором, і вкладати інвестиції. Інтуїція вас не підведе: ви виберете найперспективніші проекти.

Риби

Вдалий день для Риб - присвятивши його корисним справам, вас чекатиме великий успіх. З'явиться шанс зробити багато доброго не тільки для себе, але і для інших, адже ви завжди вмієте відчувати таємні бажання близьких і знаходите спосіб порадувати дорогих вам людей. Ймовірні зміни на краще в романтичних стосунках: ви зможете прояснити якісь неоднозначні моменти і залишити сварки в минулому. Гороскоп радить прислухатися до інтуїції, вона безпомилково підкаже вам, як потрібно себе вести.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали знаки Зодіаку, для яких в рік Бика настане біла смуга в житті.