RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Справжні "улюбленьці" фортуни: Глоба назвав три знака Зодіаку, яких бережуть вищі сили

Павло Глоба назвав знаки Зодіаку, яким пощастить у 2021 році. Знаменитий астролог знаходиться на вершині успіху вже кілька років, а його прогнози користуються неймовірною популярністю.

Про це розповіли на сайті Rsute.

Близнюки (22 травня - 21 червня)

На думку Павла Глоби, люди, які народилися під сузір'ям Близнюків, є справжніми щасливчиками. З якою б проблемою не зіткнулися ці люди, все одно вони можуть розраховувати на магію долі і завжди виходять сухими з води. Павло Глоба зазначив, що Близнюки - це улюбленці удачі, вона їх захищає і вказує шлях до щастя. Так буде і протягом всього 2021 року.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Люди, які з'явилися на світ під знаком Зодіаку Діви, справжнісінькі щасливчики. Як і у випадках з Близнюками, нічого не робити і радіти життю не вийде. Тільки завдяки праці та старанням можна домогтися значних успіхів, тому потрібно викладати на всі сто відсотків і тільки тоді вас будуть супроводжувати удача і щастя в 2021 році.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Стрільці - це стримані, терплячі та спокійні люди. Багато хто заздрить їм, адже вони легко виходять з будь-якої складної ситуації. За словами астролога, Стрільці зможуть знайти рішення, яке приведе їх до позитивного результату. Як і Близнюкам і Дівам, Стрільцям необхідно викладатися на повну, щоб розраховувати на забезпечене життя у 2021 році і, обов'язково, думати про майбутнє.

Як писав "Апостроф" раніше, для двох знаків Зодіаку 2021 рік стане складним періодом.