RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Мессінг вважав особливими три знака Зодіаку - рік Бика стане переломним в їхній долі

Астрологи склали гороскоп на 2021 рік, який пройде під знаком Білого Металевого Бика, для трьох знаків Зодіаку, яких відомий парапсихолог Вольф Мессінг вважав особливими.

"Апостроф" зібрав інформацію про те, що обіцяють зірки їх представникам цього року.

Терези

Представникам цього знака, яких Мессінг називав найбільш суперечливими, не варто починати великі справи і тим більше відкривати бізнес, краще підбити фінансові підсумки і обзавестися новими знаннями. В любовній сфері Терезів буде штормити через нерозуміння того, яку людину вони хочуть бачити поруч. Вони спробують закрутити роман з різними партнерами і до другої половини року неабияк втомляться від цього.

Овен

Овнам, які, на думку Мессінга, йдуть до мети за допомогою неймовірного темпераменту, зірки обіцяють потужний імпульс для розвитку кар'єри та створення власного бізнесу. Цей рік стане часом для активної роботи. Хоча ваговитість символу року і його грунтовність будуть гальмувати нетерпимість Овнів, а іноді заважати здійсненню планів. Якщо представники цього знака планували зробити ремонт, зайнятися своєю зовнішністю нарешті, то час для цього сприятливий. Також 2021 рік стане ідеальним часом для створення міцних стосунків.

Водолій

Представникам цього знака, яких Мессінг називав найсуперечливішими і маловивченими, на початку року захочеться кардинальних змін, але для цього варто дочекатися кінця весни. У діловій сфері з'являться проекти, які принесуть серйозну вигоду, якщо вдасться заручитися підтримкою близьких і надійних компаньйонів. В особистому житті не варто виключати "начальника", більше вигод принесе рівне партнерство.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали три знака Зодіаку, які здатні передбачити майбутнє.