RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Три знаки Зодіаку володіють даром передбачення - рік Бика перевірить їх на міцність

Раніше астрологи розповіли, хто з представників зодіакального кола має магічний дар, тепер же вони назвали три знаки Зодіаку, які здатні передбачити майбутнє.

Про це пише sm.news і "НВ".

Рак

Представники знака тонко відчувають світ, що надає їм загадковості в очах оточуючих. При цьому їх дар не поширюється на меркантильні питання. Сфера "компетенції" Рака-провидця - почуття, бажання і думки тих, хто йому дорогий або корисний.

2021 рік може вимагати від представників знака сміливості і рішучості. Іноді, заради близьких, їм доведеться поступатися своїми інтересами. У відносинах зірки радять бути вкрай дбайливими до партнера.

Терези

Енергетичний потік, властивий Терезам, допомагає їм налаштовуватися на хвилю прийдешніх подій. Аналітичний розум дає їм можливість чітко розшифровувати відчуття. Вони здатні вразити оточуючих точним прогнозом на майбутнє.

У рік Бика Терезам необхідно навчитися відпускати неприємності і більше звертати увагу на свої перемоги. Весь рік буде відзначений потужним припливом творчої енергії. Терези нарешті зможуть зайнятися справою, до якої давно вже лежить душа, але не вистачало часу. Велику роль буде грати підтримка коханої людини.

Риби

Риби - один з найбільш містичних знаків зодіакального спектра. Ці люди наділені найпотужнішою інтуїцією і сильною емпатією. Вони здатні як передбачати події, так і проникати в потаємні почуття людей. Однак щоб усвідомити власні передчуття, представникам знака потрібно попрацювати.

2021 рік - час розвитку для Риб, при чому інтуїція буде відігравати важливу роль. Дуже важливо правильно витлумачити знаки долі, якщо у них вийде, вони досягнуть нових вершин. Весь рік представники знака розвиватимуть свою духовність і внутрішній світ. Це подарує їм нові цікаві знайомства.

Раніше "Апостроф" розповідав про трьох знаках Зодіаку, які на думку астролога Павла Глоби, будуть особливо щасливі в 2021 році.