RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Названо знаки Зодіаку, які зірвуть грошовий куш і вирішать всі проблеми в лютому

Астрологи розповіли, хто в 2021 році зможе поліпшити своє матеріальне становище, при цьому три знака Зодіаку вже в лютому опиняться на білій смузі життя.

Про це пише Оloveza.

Тілець

Лютого стане для представників цього знака вдалим місяцем - сміливо можна братися за будь-які справи. Особливо пощастить Тільцям, зайнятим в області права і юриспруденції. Гроші йтимуть в руки невеликим, але стабільним потоком. Також місяць буде гармонійним в плані особистих відносин. Зірки радять Тільцям акуратніше поводитися за кермом і завжди пристібати ремінь безпеки - в лютому підвищений ризик аварій.

Козеріг

Останній місяць зими стане сприятливим часом для представників знака в фінансовому плані. Також не виключено, що Козероги зважаться кардинально змінити сферу діяльності. Варто уникати необдуманих витрат. Хороший період для придбання нових знань. Також зміни на краще чекають цих людей і в особистому житті. Слабким місцем з точки зору здоров'я є ноги. Уникайте травмонебезпечно спорту і екстремально високих навантажень.

Водолій

Представників знака, які займаються підприємництвом, чекає успіх. Бізнес піде в гору, якщо ви не будете економити сили і інвестиційні вкладення. Однак не варто в лютому багато говорити про свої наміри - таємний недоброзичливець може зірвати ваші ретельно продумані плани. Причому цією людиною може виявитися той, кого ви вважаєте другом. У відносинах з другою половиною не виключені конфлікти. Зате здоров'я в лютому не підведе Водоліїв - вони будуть бадьорі і повні сил.

Раніше "Апостроф" писав про три знаки Зодіаку, для яких 2021 рік сповненим любові і романтики.