RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Три знаки Зодіаку чекає неймовірний успіх до кінця зими - стануть улюбленцями долі

Раніше астрологи розповіли, на кого чекає успіх в кар'єрі та бізнесі в 2021 році, тепер же вони назвали три знака Зодіаку, які будуть особливо щасливі в особистому житті у другій половині зими.

Про це пише "Слово і Фраза".

Водолій

Народжені під цим знаком дуже незалежні і ексцентричні, що нерідко призводить до нерозуміння і труднощів у стосунках. Зірки радять представникам знака бути більш відкритими до спілкування з різними людьми і більше веселитися. Самотні Водолії можуть зустріти свою долю.

Лев

Лев шукає ідеального партнера. Народжені під цим сузір'ям переконані, що можуть домогтися більшого, ніж те, що у них є зараз. Однак пошуки досконалості нескінченні і безплідні. Зірки радять придивитися до того, хто поруч. Можливо, ця людина і не буде схожа на ідеал, але зможе зробити вас щасливим.

Тілець

Тільці вперті і не люблять компромісів, тоді як саме вони - запорука щасливих стосунків. Зірки радять бути більш відкритими і гнучкими, насолоджуватися життям і дивитися на світ з оптимізмом. Це допоможе з'явиться у вашому житті тому, хто стане для вас найкращою людиною.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали чотири знака Зодіаку, які будуть купатися в грошах у 2021 році.