RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

П'ять знаків Зодіаку знаходяться під захистом вищих сил - рік Бика готує їм багато сюрпризів

Астрологи склали гороскоп для п'яти знаків Зодіаку, яким пощастить в рік Бика.

Про це повідомляє ресурс eaomedia.ru.

Овен

На вас чекають вдалі можливості, які можуть спричинити приємні зміни в житті. Вищі сили завжди захищають Овнів від невдач і проблем. У разі неприємностей знайомі і друзі приходять на допомогу.

Як пише РБК, відомий астролог Аріна Артурівна прогнозує, що початок року буде не дуже простим. Представникам знака варто попрацювати, щоб досягти цілей. Ризик і чесність допоможуть обійти конкурентів.

У 2021 році в кар'єрній сфері ви зможете отримати те, чого хочете. Успіх може прийти в лютому, квітні, травні та серпні. Серпень і вересень - найкращий час для змін в професійному плані.

Непередбачені витрати можуть бути в січні і лютому. А ось доходи очікуються в квітні і вересні.

Лютий і березень не будуть найвдалішими місяцями в любовній сфері. Можливі обмани і зрада. Нові знайомства очікуються в кінці червня і до кінця вересня. У сім'ї можуть бути конфлікти навесні. Планувати дитину краще в червні-липні.

Близнюки

Ви завжди можете уникнути труднощів завдяки своєму різнобічному розвитку. Удача приходить "за руку" з везінням. Близнюки здатні змінити своє життя, але частіше це трапляється за допомогою інших.

Артурівна прогнозує, що представники знаку підвищать свій рівень завдяки саморозвитку. Сприятливі місяці в кар'єрі - січень і лютий. Найважчі - березень і квітень.

Для великих фінансових вкладень підійде липень. Фінансовий прибуток очікуйте в листопаді і грудні.

У відносинах найкращі місяці - серпень і вересень. Конфлікти з партнером можуть бути в травні та червні.

Лев

Всі небезпечні пригоди закінчуються для вас добре. Вищі сили допомагають уникнути проблем. Ви можете все і всіх переманити на свою сторону. Везіння супроводжує Левів у всіх сферах життя.

Астролог Артурівна стверджує, що в цьому році Левам не варто бути самотніми. Ваша харизма дозволяє вам знайти партнера.

У січні Леви налагодять стосунки з колегами на роботі. Але в лютому можливі конфлікти з керівництвом. У квітні і травні на вас чекає підвищення або нова посада.

Грошові надходження можуть бути в березні, травні та серпні.

У 2021 року ви можете перейти на новий рівень у відносинах. Більше емоцій на вас чекають в січні і лютому. У самотніх представників знаку Зодіаку відносини можуть зав'язатися в лютому, травні, червні, жовтні.

Діва

Ваш дар - опинитися в потрібний час в потрібному місці. У важкі моменти ви отримуєте підтримку Вищих сил.

Астролог прогнозує удачу на роботі. Ви зможете домогтися успіху. Якщо роботи немає - рік принесе багато можливостей для нових починань.

З січня по березень можуть в кар'єрі бути невеликі труднощі. Але не дивлячись на це успіх чекає на вас у лютому та квітні.

З фінансами справа налагодиться в березні, квітні, червні, а також в серпні і вересні.

У січні очікуються любовні пригоди. Цей місяць буде щасливим в особистому житті, також червень. Проблеми з партнером можуть початися з листопада до початку 2022 року.

Стрілець

Представники цього знака можуть відчувати небезпеку. Завдяки цьому вони можуть налагодити свої справи і уникнути неприємностей. Стрільці добре вміють управляти своїм життям.

Астролог Аріна Артурівна склала гороскоп, в якому говориться, що цей рік підійде для саморозвитку Стрільців. Також ви знайдете нові знайомства в подорожах. 2021 рік буде вдалим в творчих кар'єрах.

На роботі несприятливий період - перша половина року. Але нові пропозиції можуть бути в квітні, липні, серпні. Продуктивні відрядження очікуються в травні-червні.

У фінансовому плані вдалі рішення будуть в червні, серпні, листопаді та грудні.

Домашні клопоти очікуються з січня по березень. Несприятливий період в сім'ї - з березня по липень. Нові знайомства і пристрасть будуть - квітень, серпень, листопад.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи склали гороскоп на 2021 рік, який пройде під знаком Білого Металевого Бика, для трьох знаків Зодіаку, яких відомий парапсихолог Вольф Мессінг вважав особливими.