RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Сміливо можна розпочинати бізнес: шість знаків Зодіаку чекає неймовірне везіння в рік Бика

Магічна дата 21 січня 2021 року є дуже важливим днем, який закладе підвалини успіху у 2021 році. Цей день варто використати для укладення шлюбу і реєстрації бізнесу, а також потрібно загадати бажання, які мають всі шанси здійснитися.

Про це астролог Влад Росс розповів в коментарі "Апострофу".

За словами Росса, 21 - це щаслива цифра.

"Це 3 рази по 7, 7 разів по 3. Три - це Велика Трійця (Батько, Син і Святий Дух), сім - це Седмиця. 21 - це божественна цифра і дуже щасливе число. Дуже добре відкривати фірми у цю дату", - розповів Росс.

Також, як стверджує астролог, 21 - щасливе число для шлюбу, адже укладання шлюбних союзів 21 числа дуже вдале з точки зору нумерології.

"Хто хотів оформити шлюб у щасливу дату, можна це зробити. Я знаю, що у нас така послуга є: сьогодні подзвонив - завтра оформив", - розповів Росс.

Також він звернув увагу на те, що 21 січня стане дуже вдалим для тих, хто планує відкрити фірму чи зареєструвати підприємство.

"Єдине, хто хоче організувати якийсь бізнес, то потрібно скоріше встигнути зробити це 21 січня, оформити документи. Оскільки це остання вдала дата для оформлення", - зазначив астролог.

Також він назвав знаки Зодіаку, для яких 2021 рік стане дуже вдалим і подарує казкові перспективи.

"В цілому в цьому році кращі перспективи у Водоліїв. Також хороші прогнози зірки дають Близнюкам і Терезам. Сприятлива ситуація складеться також у знаків Вогню (Овен, Лев, Стрілець)", - резюмував Росс.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи склали гороскоп для п'яти знаків Зодіаку, яким пощастить в рік Бика.