RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Названо три найнебезпечніших знаки Зодіаку - серед них багато злочинців і аферистів

Представники ФБР розповіли про найнебезпечніших знаків Зодіаку. Це вдалося з'ясувати після ретельного розслідування і перевірки списку найжорстокіших злочинців в світі.

Про це повідомляють журналісти Клубера.

Рак

Раки-злочинці відомі тим, що їм подобається вбивати "з пристрастю". За своє життя такі люди роблять дуже багато злочинів. Також, серед злочинців-Раків є дуже багато психічно неврівноважених людей.

Телець

Тельці мають буйний темперамент. У ФБР повідомили, що вони відчувають пристрасть до зброї, їм подобається скоювати злочини і вірити в те, що вони стануть популярними. Тельці схильні до різних розладів, їм подобається отримувати задоволення від того, що вони роблять.

Стрілець

Стрільці-злочинці дуже небезпечні. Вони можуть вчинити кілька злочинів, які потраплять на перші шпальти в газетах. За повідомленнями ФБР, ці люди жорстокі і не бачать перед собою перешкод. Вони завжди готові йти до своєї мети, їм абсолютно не важливо, хто перед ними, найголовніше - завершити розпочате.

Як повідомляв "Апостроф", парапсихолог ВольфМессінг вважав знаки Овен і Водолій найхитрішими і розумними з усіх. Астрологи склали для них гороскоп на 2021 рік.