RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

П'ять знаків Зодіаку вважають найпідлішими - від них можна чекати удару в спину

Раніше астрологи розповіли про найбільш жадібних представників гороскопу, тепер же вони назвали п'ять найбільш підлих знаків Зодіаку.

Про це пише dailyhoro.ru.

Близнюки

Близнюки - найбільш підлий знак Зодіаку. Вони схильні до змін думок, бажань і настрою. Сьогодні він може бути за вас, а завтра - проти. Представники знаку впевнені в тому, що всі мають потурати їх капризам. Навіть ті, кому Близнюки зізнаються в коханні, не застраховані від проклять з їх боку в майбутньому.

Козеріг

Козеріг може демонструвати безпричинну агресію і приховану злість. У нього часто трапляються незрозумілі емоційні спалахи. При цьому Козеріг не показує своїх переживань, що робить його дуже підступним. Тому, кого представник знака вважає причиною своїх невдач, він буде холоднокровно мстити.

Діва

Коли на Діву нападає хандра, вона стає нестерпною. При цьому ці люди вміють і люблять плести інтриги і не гребують плітками і чутками заради очорнення своїх ворогів. А ось заради близьких Діва готова на все, але у відповідь чекає на подяку і повагу. Представники знаку здатні на зраду заради особистої вигоди.

Скорпіон

Це один з найсильніших знаків Зодіаку, при цьому підлість у нього в крові. Він безжалісний не тільки до ворогів, але і до близьких і здатний будь-якого морально знищити. Він хитрий і розважливий, а якщо відчуває в супернику слабкість, користується цим негайно. Представники цього знака мають здатність впливати на людей і направляти їх на потрібний йому шлях.

Лев

Лев вимагає до себе "царського" відношення. Він імпульсивний і часто діє необдумано, про що потім обов'язково шкодує. Однак з перешкодами, проблемами і людьми, які його розчарували, представник знака розправляється безжально, пускаючи в хід всю свою підступність і підлість. Заради свого его Лев готовий практично на все. Отримавши владу, він стає деспотичним, і ігнорує чужі бажання.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи представили рейтинг найбільш відданих і вірних представників знаків Зодіаку, які стануть кращими партнерами на життєвому шляху.