RU  UA  EN

Середа, 29 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

Названо чотири найненадійніші знаки Зодіаку - не стримують обіцянок і часто підводять

Астрологи, які раніше назвали п'ять знаків Зодіаку з "золотим" серцем, оприлюднили рейтинг найбільш ненадійних знаків Зодіаку. Ці люди не завжди є брехунами - вони просто зовсім не вміють стримувати своїх обіцянок.

Про це пише портал "Яндекс.Дзен".

1. Рак

Рака не можна назвати ненадійною людиною, він просто схильний до зміни своїх думок більше, ніж інші знаки. Тому Рак часто не виконує певні речі чи обіцянки, оскільки його емоції можуть дуже швидко змінюватися. Отже, якщо Рак був сповнений рішучості допомогти вам і він пообіцяв це зробити в понеділок, не виключено, що до суботи в нього з'являться інші, більш нагальні речі, на яких йому потрібно буде зосередитися.

2. Терези

Якщо Терези пообіцяли вам щось і не виконали це, це, зазвичай, означає, що вони знову трішечки переоцінили себе. Взагалі Терези часто схильні будувати грандіозні плани, але вони беруть на себе більше, ніж це можливо. Тож, якщо вони відмовилися від свого слова, швидше за все, щось пішло не так на їх шляху. І Терези, можливо, не зможуть виконати свою обіцянку до того часу, поки знову не досягнуть балансу.

3. Водолій

Водолії завжди прагнуть до чесності, але іноді вони мають тенденцію до надмірності. Ці люди люблять допомагати іншим, жертвуючи своїми потребами заради загального блага. Ще вони можуть ставити потреби інших перед своїми і бути занадто щедрими, а тому можуть відчувати себе пригніченими і емоційно виснаженими, коли не в змозі виконати свої обіцянки. Тому, якщо Водолій, якого ви знаєте, порушив обіцянку, цілком можливо, що він робить цю необхідну перерву, щоб відновити своє здоров'я і намагається трохи змінити свої пріоритети.

4. Риби

Риби не є егоїстами, але іноді вони діють під впливом свого Его, віддаючись у полон своїм мріям - Рибам комфортніше жити у мрійливому вільному просторі. Незважаючи на те, що в цьому немає нічого поганого, у Риб часто виникають проблеми, пов'язані з повсякденною рутиною і обов'язками. Якщо ви знаєте Риб, які мають цю рису особистості, вам краще буде покластися на когось іншого: у Риб немає поганих намірів, але вони дійсно не найнадійніші люди.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповіли, хто зі знаків Зодіаку найбільш везучий і щасливий.