RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Названо чотири найбільш ревнивих знаки Зодіаку - не залишать свою половинку в спокої ніколи

Раніше астрологи розповіли про те, хто з представників зодіакального кола є найбільш відданими і вірними партнерами, тепер же вони назвали чотири найбільш ревнивих знаки Зодіаку.

Про це пише Interesting club.

Овен

Овни дуже впевнено поводяться, але в душі нерідко відчувають вразливість. Вони легко спалахують через незначний привід. Крім того представники знака схильні до масштабних драм, приводом для яких може стати ревнощі. Це почуття може штовхнути Овна на відповідну зраду. Життя з Овном далека від стабільності, вона більше схожа на американські гірки.

Водолій

Водолії здаються досить відкритими і доброзичливими, але часто це виявляється помилковим враженням. Це досить непередбачувані люди. Відчувши ревнощі, представники знака можуть просто піти назавжди. При цьому, Водолію може бути не так боляче через фізичну зраду свого партнера, а скоріше він може відчувати дискомфорт через те, що його супутник життя з кимось дуже близько дружить.

Діва

Ці люди врівноважені і спокійні, вони добре володіють своїми емоціями. Однак почуття ревнощів здатне буквально затопити їх. Крім того, вони можуть роками накопичувати в собі образи і дрібні розчарування. У підсумку це може зруйнувати навіть самі ідеальні на перший погляд відносини. Відчувши ревнощі, Діва не стане влаштовувати істерики, вона висловлює претензії тільки після ретельної перевірки фактів. Будучи раз обдуреною, вона більше ніколи не зможе довіряти.

Скорпіон

Багато астрологів вважають, що Скорпіон - найбільш ревнивий знак Зодіаку. При цьому вони схильні ревнувати до минулого. Ці люди страшні власники, через що у відносинах може виникати сильна напруга. Таємне бажання представників знака - взяти під контроль будь-який рух свого партнера, причому він може це робити як відкрито, так і таємно.

Раніше "Апостроф" розповідав про п'ять знаків Зодіаку, які вважаються найбільш підлими з усіх.