RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Народилися із золотою ложкою в роті: астрологи назвали п'ять найбільш везучих знака Зодіаку

Раніше астрологи розповіли про найбільш харизматичних представників зодіакального кола, тепер же вони назвали найбільш везучі знака Зодіаку.

Про це пише Volkovysk.

Стрілець

Стрільці наділені особливим чуттям на вдалі справи. Вони завжди опиняються в потрібному місці в потрібний час. Крім того вони готові ризикувати, що нерідко приносить їм великий успіх.

Скорпіон

Успішність Скорпіонів будується на їх неймовірному впливі на оточуючих і здатності управляти ними для власної користі. Коли у представників знаку виникають проблеми, тут же знаходяться ті, хто готовий їм допомогти, причому абсолютно безкорисливо.

Близнюки

Удача Близнюків забезпечується неймовірною інтуїцією. Вони тонко відчувають небезпеку, і відчувають, коли дійсно варто ризикнути. Тому вони частіше за інших виграють у всілякі лотереї і уникають небезпеки там, де інші стикаються з проблемами.

Риби

Риби - справжнісінькі везунчики, до яких без особливих зусиль приходить слава і багатство. Їх успіх пояснюється їх артистизмом. Вони здатні вжитися буквально в будь-яку роль і домогтися всього, чого бажають. Також у Риб на граничному рівні розвинена чутливість.

Водолій

Цих людей відрізняє нестандартне мислення. Через це Водолії знаходяться в більш виграшному положенні і частіше домагаються успіху. Крім того, вони зберігають розсудливість у важких ситуаціях і витрачають енергію не на паніку, а на вирішення проблеми.

Раніше "Апостроф" розповідав про те, кого астрологи вважають найбільш ризиковими серед всіх знаків Зодіаку.