RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Чотири знаки Зодіаку володіють особливим даром - можуть "бачити" майбутнє і захищені від пристріту

Астрологи, які раніше розповіли про найвелелюбніших представників гороскопу, назвали чотири знаки Зодіаку, наділених особливим даром передбачення і захисту від негативу.

Про це пише видання Попкорн News.

Рак

У Раків надзвичайно розвинута інтуїція, а оскільки люди цього знаку - не егоїсти, їх надздібності можуть служити на благо людства. Раки - чудові психологи, які вміють розплутати навіть найскладніші проблеми в підсвідомості своїх пацієнтів. Вони добре розуміють наміри і мотиви інших людей і не підпускають до себе тих, кого інтуїтивно маркують як ворогів. Також Раки можуть користуватися інформацією, яку отримують уві сні. Цей навик допомагає їм бачити майбутні події і прогнозувати їх результат.

Скорпіон

Скорпіонів вважають природженими маніпуляторами. Однак їх вплив на людей пов'язаний не зі складним і владним характером, а з високо розвинутою інтуїцією. Вони володіють даром відчувати, що потрібно сказати і зробити для того, щоб досягти бажаного. Друзі Скорпіонів часто скаржаться на їх важку енергетику, але це не зовсім так: представники цього знака Зодіаку просто мають дуже сильну енергетику, яка здатна чинити опір злим умислом і обмовам. Складність в тому, що, маючи такі навички, Скорпіонів чекає важкий вибір - використовувати свої здібності на благо загальне або ж тільки на своє, що у підсумку дасть абсолютно різний результат.

Водолій

Представники цього знака Зодіаку інколи відчувають, що вони живуть не в своєму часі. Водолії є новаторами Зодіаку, які випереджають події і завжди поспішають, оскільки в їх голові з'являється безліч ідей, які вони просто не встигають втілювати в життя. Водолії вірять в символізм і знаки долі, а тому в повсякденному житті можуть помічати приховані послання, на які звичайна людина не звернула б ніякої уваги. Водолії матимуть успіх в нумерології, ворожіння на картах Таро або в астрології, де потрібне особливе чуття і проникливість.

Риби

Замріяні і чутливі Риби наділені неймовірною чутливістю і проникливістю, яку вони не завжди вміло використовують в житті. Цей знак Зодіаку схильний до самокопання і витання в хмарах, саме через це свої надздібності Риби можуть проявити лише в зрілому віці. На людей цього знаку впливає планета Нептун, яка відповідає за зв'язок з космосом, пророчі сновидіння, творче начало і духовний світ.

Раніше "Апостроф" розповідав про найвірніші знаки Зодіаку.