RU  UA  EN

Понеділок, 8 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.40
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Новини

8 липня

Всі новини

Названо п'ять головних інтриганів за знаком Зодіаку - можуть вчинити підлість за спиною

Астрологи, які раніше назвали п'ять знаків Зодіаку з "золотим" серцем, оприлюднили рейтинг інтриганів серед представників зодіакального кола.

Про це пише видання "Чорна пантера".

Хоча в певних умовах на інтриги і підступність здатні багато людей, астрологи стверджують, що представники деяких знаків Зодіаку більше схильні до планування злих намірів.

1. Овен

Активні і вперті Овен, незважаючи на те, що їх вважають чесними і прямолінійними, інколи можуть перетворюватися на справжніх інтриганів і маніпуляторів, які здатні ввести в оману всіх.

2. Рак

Вразливі і ранимі Раки займають друге місце у рейтингу інтриганів. Хоча Раки завжди чесні і віддані друзям і близьким людям, інколи трапляються ситуації, коли Раки стають рухомі страхом, який змушує їх інтригувати і носити в серці злі наміри. Зовні спокійні і усміхнені Раки досить спостережливі і практичні, тому хитрувати їм просто.

3. Лев

Цар звірів схильний тільки до чесних вчинків і думок, але навіть йому властиво інтригувати і плести таємні змови з підступними намірами. Лев робить підлості впевнено і рішуче, а норми моралі і порядність його зовсім не турбують. Якщо ж з Левом хтось не згоден або йому необхідно будь-що домогтися свого, він зробить все, що захоче.

4. Скорпіон

Представники даного знаку можуть вдатися до інтриг і нечесних вчинків заради досягнень у кар'єрі, а також бажання за будь-яку ціну усунути конкурентів, що стоять на їх шляху. Інтирувати Скорпіони можуть інтригувати легко і без напруги - це їх нормальний стан, тож здогадатися, який план зріє в голові Скорпіона, неможливо.

5. Близнюки

Двоїста натура Близнюків штовхає їх на інтриги, але кожну таку інтригу Близнюки не планується заздалегідь, а роблять їх наче ненароком. Пояснюється все дуже просто: люди цього знаку не виносять різноманітних розбірок, вони їх пригнічують. Інколи Близнюки можуть хитрувати просто від нудьги. Тому астрологи попереджають: не варто вірити на слово зовні незворушним Близнюкам - через їхню двоїсту натуру в їх голові може бути будь-що.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи склали рейтинг найбільш ненадійних знаків Зодіаку. Ці люди не завжди є брехунами - вони просто зовсім не вміють стримувати своїх обіцянок.