RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

П'ять знаків Зодіаку приречені на біди в любові - їм рідко вдається бути щасливими

Астрологи, які раніше розповіли про найвірніших представників гороскопу, назвали зодіакальні знаки, яких вважають найнещаснішими в коханні.

Про це пише портал "Яндекс. Дзен".

Овен

Імпульсивний і впертий Овен швидко входить у стосунки, які не потрібні йому, швидко сходиться з важкими людьми, швидко заводить романи і також швидко розчаровується в них. Однак його невдачі зовсім не в безталанні: Овен не встигає зробити аналіз ситуації, поміркувати про наслідки, подумати над перспективами, краще вивчити потенційного партнера, він швидко і без роздумів вривається в усе цікаве і нове.

Черговий роман на початку - це емоції, яскраві враження, почуття і пристрасть, а як тільки мине перша хвиля закоханості, приходить незадоволеність очікувань, рутина, побут і гіркота. Овен знову залишається нещасним у стосунках.

Боротися з невдалими стосунками Овну допоможе розумний погляд на речі, певна холодність і пауза на роздуми, але тоді Овен втратить дух пригод, які його і надихають.

Телець

Стосунки Тельця руйнує фінансове питання, оскільки його самопочуття і настрій підпорядковані матеріальним цінностям. Він буває скупим і меркантильним, а жадібність Тельця здатна зруйнувати навіть сформовані взаємини. Виживає шлюб тільки того Тельця, який зуміє розподілити пріоритети і зробити любов вище грошей. Це важко, болісно і довго для такого невиправного матеріаліста, як Телець.

До того ж Телець боїться зробити перший крок, дуже довго розмірковує перед активними діями і частенько просто спостерігає за тим, що відбувається з боку.

Телець зможе знайти щастя у стосунках, коли буде орієнтуватися на духовні цінності, а не на матеріальні, і коли знайде партнера, який зможе надихнути його на активні вчинки. Такий союз довговічний, міцний і гармонійний.

Близнюки

Близнюкам щастить по життю - ці люди розумні, чарівні і харизматичні, легко сходяться з найрізноманітнішими людьми, користуються повагою в суспільстві і цікавлять протилежну стать. Єдиний нюанс - Близнюки часто нещасливі у стосунках.

Причина нещастя Близнюків в тому, що вони активні і люблять все нове. Ці люди з радістю входять в нові взаємини, купаються в романтиці, відчуваючи феєрію емоцій і почуттів. Але букетно-цукерковий період не триває вічно. Поступово взаємини приходять в норму, а будні лякають Близнюків, відштовхують його і змушують вишукувати чергові способи розважитися.

Знайти щастя в любові Близнюкам, їм необхідно знайти такого обранця, який зміг би весь час підтримувати інтерес і привносити родзинку. Активні вихідні, невеликі романтичні вчинки, божевільна, але вельми смішна витівка на вулиці - головне, щоб все це смакувало Близнюкам.

Терези

Це дбайливі, доброзичливі і розумні люди, але вони весь час дорікають партнеру, помічаючи його дрібні недоліки і вичитуючи за кожну провину.

Терези здатні дружити і у них зразкові товариські відносини - поділяться своїм, підтримають, допоможуть, підкажуть. Але магія зникне в той момент, коли ви зміните статус товариша на любовного партнера. Терези стануть прискіпливими, вимогливими і сухими. Їм важко прийняти недосконалість партнера, внаслідок чого вони і самі незатишно почуваються.

Щоб любовні взаємини принесли Терезам щастя, потрібно реалістично подивитися на половинку, не наполягати на нездійсненному і цінувати те, що маєш. Даний підхід зможе зберегти душевний спокій, гармонію і любов.

Водолій

Водолій надто любить незалежність і свободу, щоб бути щасливими в сімейних стосунках. В них він мучиться і не може нічого діяти.

Закінчуючи невдалі взаємини, Водолій не страждає від душевних мук на самоті, а чудово проводить час у колі друзів, близьких, знайомих і незнайомих людей. Він не розглядає себе нещасним, навіть якщо розставання було багато раз.

Щоб знайти щастя, у Водоліїв є лише один вихід - знайти партнера, який не стане обмежувати їх свободу і ревнувати, але буде ставитися з повагою до його особистого простору і бажанням.

Раніше "Апостроф" розповідав про чотири найбільш ревниві знаки Зодіаку.