RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

Всі новини

Відкриються всі можливості: нумерологи розповіли про головну дзеркальну дату року

Найближчу дзеркальну дату - 12 лютого, яка поєднується з поточним роком (12.02.2021), нумерологи називають найпотужнішим енергетичним днем цього року, коли в житті багатьох людей може статися щось дуже важливе: хтось уникне небезпеки, деякі раптово розбагатіють, інші зустрінуть свою любов.

Про це повідомляють на сайті Аmic.

Експерти, які вірять в магію чисел, рекомендують в такі дні звертати увагу на кожну дрібницю, щоб не пропустити початок чогось дійсно хорошого. У цей день відкриються безмежні можливості, з'явиться шанс досягти головних цілей. Якщо скласти всі цифри цієї дзеркальної дати (1 + 2 + 0 + 2 + 2 + 0 + 2 + 1), то в результаті вийде число "10", яке в нумерології означає тріумф і виконання задумів.

Нумерологи переконані, що в цей день у багато разів посилюється людський потенціал, а також всі почуття, емоції і думки. Тому, якщо щиро загадати бажання 12 лютого, то Всесвіт зробить все, щоб воно збулося.

Дзеркальна дата здатна кардинально змінити долю, якщо входити в неї цілеспрямовано. Якщо чітко знати, чого саме ви хочете від життя, 12 лютого відбудеться подія, яка підштовхне вас до мети. Це може бути знайомство, несподівана пропозиція, переїзд, нова робота і багато іншого. Потрібно бути готовим до того, щоб в життя увійшло щось нове.

Для цього ніяких особливих ритуалів проводити не потрібно - досить зарядитися позитивом і налаштуватися на хороше. Погані думки слід прогнати і зустрічати дзеркальну дату в доброму настрої, згадуючи про свої амбітні плани. Тоді 12 лютого вам посміхнеться удача.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астролог Влад Росс зробив великий прогноз на 2021 рік.