RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Молодик 11 лютого: що потрібно і не можна робити

У четвер, 11 лютого, під егідою стихії Повітря, представленої Водолієм, відбудеться оновлення місячного диска - молодик. День буде носити негативне забарвлення, тому важливо позбуватися від поганих думок і емоцій.

Молодик принесе велику біду трьом знакам Зодіаку - але є шанс уникнути неприємностей

"Апостроф" розповідає про те, що можна і що не можна робити в день молодика.

Хороший день для заняття домашніми справами. Генеральне прибирання та провітрювання звільнить будинок від негативу і наповнить його творчою енергією. Крім того варто позбутися зайвих фото в телефоні і непотрібних контактів в соцмережах.

Крім того в молодик вдасться примиритися з близькими, з якими раніше виник конфлікт. У цей день вдасться почути і зрозуміти один одного. Гарний час для того, щоб просити вибачення за свої помилки в минулому.

Фото: amurmedia.ru

Також астрологи радять приділити час молитвам, медитаціям і духовним практикам. Занурення в свій внутрішній світ принесе позитивні плоди.

А ось починати нові справи в 11 лютого не рекомендується. Справа в тому, що в цей день Венера буде перебувати в з'єднанні з Юпітером. Це поганий момент для нових починань, хоча в більшості випадків молодик ідеально підходить для цього.

Також не можна перекладати відповідальність на інших людей. Це призведе до негативних оцінок з боку близьких. Астрологи радять приймати відповідальність за свої невдачі і промахи на себе.

Разом з тим, в день молодика неможна проявляти байдужість до чужих проблем і відмовляти оточуючим у допомозі. Час, і зусилля, витрачені на це, Всесвіт винагородить удачею і успіхами в майбутньому.

Також астрологи не радять поступатися своїми принципами і порушувати плани. Це може спровокувати сплеск проблем.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, в життя яких разом з молодиком 11 лютого можуть прийти зміни.