RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Чотири знаки Зодіаку чекає казкова історія любові в 2021 році - все закінчиться шлюбом

Астролог Олена Жиронкіна назвала знаки Зодіаку, для яких 2021 рік Білого Металевого Бика стане казковим періодом в життя: їх очікує зустріч коханої людини, шквал пристрастей, а декого і довгоочікуване весілля.

Про це повідомляє видання amic.ru.

Овен

Пристрасним і темпераментним Овнам в 2021 році доведеться нелегко, адже Білий Металевий Бик більше цінує вірність і міцні узи, а не легкі відносини. Символ року навіть готовий допомогти Овнам зустріти, нарешті, свою долю і "підкине" одну або навіть кілька знакових зустрічей.

Представникам цього знаку потрібно пам'ятати, що їхні невдачі у стосунках криються в тому, що Овни помічають в партнері більше мінусів, ніж плюсів, а тому швидко приймають рішення розлучитися. Гороскоп на 2021 рік обіцяє змінити тенденцію і подарувати людину, розлучитися з якою Овнам цього разу буде важко.

Близнюки

Близнюки Білому Металевому Бикові не дуже подобаються тим, що представники знаку не можуть жити без драм і пристрастей, а ще дуже люблять купатися в увазі протилежної статі. Але в 2021 році зірки задумали вгамувати непосидючих Близнюків. Все навколо їм буде натякати: пора, нарешті, знайти ту єдину половинку і зажити вже щасливо, без емоційних гойдалок.

Гороскоп обіцяє, що в 2021 році все у вас складеться вдало. Шанс, що ви помилитеся у виборі партнера, невеликий. Але ось відмовитися від нескінченних знаків уваги з боку інших залицяльників - ще те випробування для Близнюків.

Стрілець

Стрільцям зірки в 2021 році пропонують взяти все в свої руки. Бик надасть їм всі можливості для того, щоб побудувати велику і міцну любов: в майбутньому році Стрільців чекає знакова зустріч. Однак Стрільці з їх імпульсивністю можуть запросто і відмовитися від наданого шансу. У будь-якому випадку, навіть якщо велика любов у вас не вийде, то міцна і тепла дружба - цілком.

У тих Стрільців, які вже в стосунках (або навіть в шлюбі), все не так райдужно. Зірки обіцяють вам сварки, скандали і навіть розлучення. Причому імпульсивне бажання розлучитися буде виходити від обох. Астрологи попереджають: залишитися друзями після розриву не вийде, а щоб підлатати човен любові, доведеться потрудитися обом.

Водолій

Водолії завжди звикли бути незалежними, а любов і відносини - не виключення. Але Бик представникам цього знаку надасть можливість знайти, нарешті, своє щастя. Астрологи переконані: більшість Водоліїв цим шансом навряд чи скористаються через власні амбіції.

Зірки радять Водоліям у 2021 році заглянути вглиб себе і переглянути ставлення до оточуючих. Причому незалежно від того, зустріли ви вже свою любов чи ні. Представникам знаку слід перестати боятися висловлювати позитивні емоції. Можливо, це і заважає вам стати щасливим. А свого партнера слід поменше критикувати: ну або хоча б робити це акуратніше.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали найвірніші знаки Зодіаку, з якими ідеально будувати сім'ю.