RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Рік Бика стане переломним для чотирьох знаків Зодіаку - куплять нерухомість і почнуть нове життя

Рік Бика займає почесну другу сходинку в китайському гороскопі. У Піднебесній Новий рік настав лише 12 лютого 2021 року, і триватиме до 31 січня 2022 року. Астрологи в своєму новому прогнозі розповіли про те, кому Рік Бика принесе фінанси і успіх. Таких знаків зодіаку виявилося всього чотири.

Про це пише "Яндекс. Дзен".

Овен

Овнам в цьому році визначено пощастить. Цей рік принесе представникам цього знаку Зодіаку стійкість у фінансовому плані. Овни зможуть знайти собі постійне житло, а ті, у кого воно вже є, можуть істотно поліпшити його. Це гарний час для того, щоб подумати про свою сім'ю і близьких. Час, проведений в колі сім'ї, допоможе з фінансами, так Овни стануть вільнішими, і на душі їм стане легше.

Рак

Астрологи вважають, що для Раків це буде фінансовий рік. Швидше за все, в цьому році буде програватися тема відносин, так само у Раків буде великий шанс зустріти другу половинку або поліпшити відносини в уже існуючих. Раків не цікавить народження дітей в цьому році, в фінансах їм сильно пощастить, вони будуть буквально на сьомому небі від щастя.

Діви

Цього року Дівам буде трохи важко на початку року, але ближче до його середини ситуація з фінансами налагодиться. Діви повинні згадати знамениту цитату "Через терни до зірок", саме вона допоможе вибратися їм з поганого життя і почати будувати нове, більш багате і цікаве.

Риби

Для Риб це період змін. Рибам необхідно ретельніше стежити за своїм станом здоров'я - якщо представники цього знака Зодіаку будуть продовжувати працювати і приділяти час відпочинку, то вони зможуть досягти успіху. Астрологи кажуть, що Риби дуже працелюбні, це допоможе їм накопичити стільки коштів, скільки їм буде потрібно. Необхідно набратися терпіння і збирати гроші, які будуть буквально сипатися на Риб з неба.

Як писав "Апостроф" раніше, Ванга пророкувала, що три знаки Зодіаку купатимуться в грошах у 2021 році.