RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 39.90
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  39.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

Всі новини

Названо шість найбалакучіших знаків Зодіаку - не вміють зберігати таємниці і часто залишаються "одинаками"

Астрологи, які раніше визначили, представники яких знаків Зодіаку краще за всіх володіють навичками маніпулювання, склали рейтинг найбільш балакучих представників зодіакального кола - словесний потік цих людей може втомити оточуючих і відштовхнути від них потенційних партнерів.

Про це пише портал "Яндекс. Дзен".

1. Близнюки

Близнюки дуже люблять говорити, причому на будь-які теми і не звертаючи уваги на доцільність розмови і обстановку. Вони спілкуються з усіма: продавцями в магазинах, пасажирами в громадському транспорті, зі своїм начальником і всіма іншими. Цим людям потрібно визнати, що вони не мають почуття міри в своїх розмовах. Коли вони усвідомлять, скільки вони говорять, тільки після цього зможуть нарешті побачити, що це погана звичка, від якої слід позбутися.

2. Стрілець

Стрільці стають дуже схвильованими, коли знайомляться з новими людьми, а тому можуть стати занадто балакучими. Паузи у спілкуванні є чимось незграбним, тож вони намагаються заповнити цей простір своїм власним голосом. Стрільці можуть навіть дратувати, коли перебувають у жартівливому настрої і намагаються змусити когось розсміятися - їм все одно, що підходящий зараз час для жартів чи ні. Ці люди повинні навчитися розпізнавати сигнали, які виходять від людей. Якщо співбесідники Стрільця слухають його, ніяково посміхаючись, без особливого ентузіазму, і стає видно, що їм нудно, варто припинити словесний потік і дозволити комусь іншому говорити.

3. Терези

Терези можуть бути надмірно балакучими і розповідати занадто велику кількість деталей свого особистого життя зовсім незнайомим людям. Їм здається, що через відкриті і чесні розмови зв'язок між ними і іншою людиною буде формуватися швидше. Однак саме потік непотрібної співрозмовнику інформації "занадто рано" може відштовхнути деяких людей. Представникам цього знаку потрібно навчитися приховувати частину своєї особистої інформації і зберігати таємницю про себе, щоб інші люди були заінтриговані і захотіли дізнатися про них більше.

4. Овен

Коли Овен починає говорити занадто багато, він стає безрозсудним і може говорити людям те, що думає, і тоді, коли це категорично не можна робити. Овнам горосокп радить не говорити все, що у них на думці, і навчитися тримати свої коментарі при собі. Оскільки Овни імпульсивні, легко йдуть на конфлікти і вперті, це комбінація, яка вимагає обачності, дипломатії і такту. В складних ситуаціях Овнам слід заспокоїтися, порахувати до десяти, перевести дух і подумати, чи варто вести себе таким чином.

5. Лев

Лев любить говорити завжди і про все. Вони не тільки хороші оратори, а й чудово сприймаються оточуючими - люди дійсно хочуть їх слухати. Однак інколи Леви можуть переборщити і не відчути момент, коли варто зупинитися. Ці люди люблять показувати кращу версію себе, а тому інколи вони можуть поводитися неприродно. Часто Лев говорить багато через велику кількість енергії, що накопичилася, і він просто не може залишатися нерухомим і слухати інших. Левам корисно знайти ту золоту середину, де вони можуть бути самими собою і при цьому доносити свої думки.

6. Водолій

Водоліям здається, що людям потрібно все досконало пояснювати, оскільки, на їхню думку, мало хто перебуває на такому ж інтелектуальному рівні, як вони. Водолій в розмовах часто може робити акцент на незначних деталях,а тому їхнім співрозмовникам часто стає нудно. Замість того, щоб весь час пояснювати щось, спробуйте уявити, що оточуючі вас люди знаходяться на вашому рівні розвитку, і навіть якщо вони не знають всіх деталей або не в курсі передісторії, вони цілком в змозі самі заповнити прогалини і не відставати від вас. Якщо ж вони не зможуть, вони самі запитають і, можливо, навіть спрямують розмову в інший, більш цікавий і захоплюючий напрямок.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які є найбільш добродушними - ці люди мають "золоте" серце.