RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Названо три знаки Зодіаку з ангельською душею - приходять на допомогу в скрутну хвилину

Астрологи, що раніше назвали знаки Зодіаку, яким пощастило бути улюбленцями Всесвіту, визначили найдобріших представників зодіакального кола - ці знаки завжди підтримають і прийдуть на допомогу.

Про це пише видання "На каблуке".

Терези

За словами астрологів, у Терезів найчистіша душа. Вони здатні перейматися чужими проблемами, направляти інших в потрібну сторону, надихати, допомагати і підтримувати. У Терезів складна доля, на яку випадає багато проблем і випробувань, але вони завжди готові кинути всі свої справи, щоб допомогти людині у складній ситуації. Хоча Терези постійно сумніваються у власних потребах і бажаннях, вони дуже швидко орієнтуються в ситуації, якщо необхідно прийняти рішення заради благополуччя інших.

Ці люди здатні вселити в розчарованих людей віру в себе і в краще майбуття. Якщо у вашому оточенні є представники цього знаку Зодіаку, то вам дуже пощастило. Це люди з ангельським терпінням, їх складно розсердити, вони безконфліктні, спокійні і врівноважені.

Водолій

Представники знаку Водолія - справжні мудреці і найдобріші люди. У них велике серце, в яке може поміститися любов до всіх людей планети. Дуже часто представники цього знаку Зодіаку зайняті в соціальних професіях, адже вони відчувають потребу допомагати людям, відстоювати їх права, лікувати душі і серця. Для себе ж жити Водолії практично не вміють.

Водолії прийшли в цей світ з чітким бажанням допомогти всім навколо і всіх врятувати. Впродовж всього свого життя вони допомагають людям, відчуваючи потребу в цьому. Вони ніколи не відмовлять, якщо комусь важко.

Риби

У Риб дуже добре розвинене почуття емпатії і інтуїція, тому серед народжених під цим знаком Зодіаку є цілителі, екстрасенси, ясновидці і пророки. Вони послані на нашу планету, щоб лікувати чужі душі, допомагаючи знайти їм правильний шлях.

Вони дійсно можуть своїм добром зупинити людину за крок до непоправного і врятовані потім називають Риб своїми ангелами-охоронцями.

Риби роблять цей світ чудовим і так само вони роблять прекрасним настрій оточуючих. Люди черпають від Риб натхнення, щоб творити або просто жити. Однак при цьому ресурси Риб не безмежні: їм потрібен час, щоб відновитися, перезарядитися, прийти в себе. Для цього вони просто відмовляються від навколишнього світу, занурюючись у свій внутрішній світ.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи склали рейтинг найнеприємніших і скандальних знаків Зодіаку, представники яких мстиві і можуть "йти по головах".