RU  UA  EN

Середа, 29 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

Березень відкриє двері до успіху для трьох знаків Зодіаку - на них проллється грошовий дощ

Таролог і прогнозист Ольга Соломка розповіла, яким представникам зодіакального кола буде щастити навесні - вони зможуть почати нове життя і солідно розбагатіти. Раніше астрологи передбачили, які знаки Зодіаку зустрінуть справжню любов навесні.

Гороскоп опублікував "Обозреватель".

За словами таролога, понеділок, 1 березня, стане сприятливим днем, щоб почати нове життя і здійснити задумане.

Овен

Представники цього знака Зодіаку отримають нові можливості заробітку - можливо, їм запропонують більш вигідну роботу або ж інвестори зацікавляться їхнім бізнесом. Не виключені вигідні фінансові пропозиції, які не варто ігнорувати.

Телець

Цей знак Зодіаку чекає переповнений новими ідеями день - доведеться зануритися з головою в роботу, але результати не змусять себе чекати і принесуть солідний заробіток. Найкраще працювати в команді - зірки обіцяють, що творчість у середовищі однодумців буде фінансово вигідною

Риби

Представники цього знака Зодіаку зможуть здійснити давню мрію і почати нове життя з понеділка. Якщо з розумом підійти до справи і докласти належних зусиль, то і фінансової винагороди довго чекати не доведеться. Але краще заручитися підтримкою рідних і близьких.

Як писав "Апостроф" раніше, три знаки мають особливий дар - прекрасно почувають себе на самоті та отримують від неї задоволення.