RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Зірки обіцяють багато любові і романтики: гороскоп на березень для всіх знаків Зодіаку

Астрологи, які раніше назвали найбільш надійних чоловіків за знаком Зодіаку, розповіли кому з представників зодіакального кола пощастить в коханні у березні.

Про це пише видання "Слово і фраза".

Овен

Овни у березні будуть багато спілкуватися - мило, душевно, зі взаємною симпатією і певною часткою конструктиву, коли немає місця дивних недомовкам і непорозумінням. Любов і компліменти, взаємна повага і вдячність гарантовані.

Телець

Тельці у перший місяць весни почнуть працювати над собою і відносинами - щось вивчати, говорити, планувати, розпитувати партнера, робити якісь взаємні кроки для того, щоб обом було комфортно у відносинах. Ця титанічна праця для спільного блага матиме успіх.

Близнюки

Зірки радять не чекати чогось нового і шукати пригод, а цінувати тих, хто поруч з вами. Намагайтеся знайти в партнері позитивні риси або нові невідомі раніше аспекти, які вас захоплять з новою силою. Зрештою, ви будете вдячні своєму партнеру за вірність і надійність.

Рак

У березні Ракам захочеться освіжити свої емоції і надати їм більше драйву. Вас потягне на знайомства, побачення і пошуки рідної душі. Можливо, іноді це буде схоже на авантюру - дуже вже захочеться пригод.

Лев

Ваша активність у березні проявиться у всіх сферах, в тому числі і в особистому - ви встигнете і імідж змінити, і на побачення сходити, і в родині все встигнути, і на роботі не відставати. До слова, на роботі можливий службовий роман.

Діва

Можливо, в цьому місяці Дівам не буде щастити з грошима, але зате у коханні точно чекає успіх. У вас намічаються зустрічі і побачення з чудовими людьми, які будуть вами зачаровані, ви будете любити і відчувати себе коханими.

Терези

Ваші почуття теплі і надійні, вам буде досить комфортно в обіймах вашого партнера. Ви будете почуватися добре з коханими і в побуті, і в роботі, і на відпочинку в теплих краях, на який ви можете відправитися вже у березні.

Скорпіон

Будьте готові до цікавих пропозицій, і навіть якщо вони будуть не зовсім ділові, зате дуже приємні. І серед цих пропозицій можливо трапиться щось таке, що змінить все ваше подальше життя і змусить зовсім інакше подивитися на майбутнє.

Стрілець

Для вас березень стане місяцем знаменних дат, як особистих, так і сімейних, до яких ви будете ретельно готуватися. А ті, хто поки що вільний, мають всі шанси зустріти свою любов на якомусь веселому заході або просто на вулиці.

Козеріг

Минулі зв'язку і почуття нагадають про себе. Ви зустрінете стару любов або почнете ближчі відносини з давніми знайомими, яких знаєте сто років і до яких раптом відчули нестерпний потяг.

Водолій

Для вас березень може виявитися не надто романтичним. Навпаки, можливо, захочеться залягти на дно і не зустрічатися ні з ким і не проявляти ніякої активності. Не завадить відпочинок і прийом вітамінів.

Риби

Ви не зовсім розумієте весь цей ажіотаж навколо весни і романтики - для початку вам варто було б з собою розібратися, зі своїми почуттями і бажаннями. Тому що сьогодні хочеться на ручки, а завтра - стукнути когось.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи передбачили, які знаки Зодіаку зустрінуть справжню любов навесні.