RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

27 травня

26 травня

Всі новини

Названо п'ять найкрасивіших жінок за знаком Зодіаку - зводять з розуму одним поглядом

Раніше астрологи розповіли про найрозумніших представниць гороскопу, тепер же вони назвали п'ять найкрасивіших жінок за знаком Зодіаку.

Про це пише Сhronos.

Водолій

Жінки-Водолії гарні не тільки фізично, а й духовно. Вони незалежні і, як правило, займаються улюбленою справою, що дозволяє їм зберігати зовнішню привабливість. Представниці знака випромінюють внутрішнє світло. І хоча деякі з них схильні до повноти, це їх зовсім не псує, а тільки додає шарму.

Терези

Дівчата-Терези повні чарівності і вміють маніпулювати людьми. За їх привабливою зовнішністю і витонченістю криється досить складний характер. У представниць знака чудова фігура і виразні риси обличчя, а їх рухам та жестам властива особлива граціозність і витонченість.

Діва

Ці жінки красиві особливою внутрішньою красою. Вони здатні подати себе так, що їхні обранці будуть впевнені, що поруч з ними найчарівніша і найпривабливіша з жінок. Вони мають гарний смак і постійно дбають про себе. Діва стежить за фігурою і вдається до різних косметичних процедур для збереження краси.

Близнюки

Близнюки прагнуть довести свій зовнішній вигляд до досконалості. Вони дуже швидко і часто змінюють свій образ. Зовнішність цих жінок відображає її світовідчуття в даний момент. Представниці знака "розмовляють всім тілом", що тільки додає їм привабливості.

Тілець

Представниці знака дуже чарівні і нерідко здаються милими і м'якими, чим і привертають увагу чоловіків. Однак з часом вони розуміють, що предмет їх любові не такий наївний, як виглядав спочатку. Це вольові жінки з міцними нервами. Однак це не заважає чоловікам вважати їх неймовірно привабливими.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять кращих господинь за знаком Зодіаку.