RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Названо чотири найбільш позитивних знака Зодіаку - вони справжні веселуни і душа компанії

Раніше астрологи розповіли про наймстивіших представників гороскопу, тепер же вони назвали чотири найбільш позитивних і веселих знака Зодіаку.

Про це пише Сosmo.

Овен

Хоча характер у Овна досить непростий, це - справжня людина-феєрверк, яка фонтанує новими ідеями, планами, ніколи не сумує і вміє відпочивати. Представники знака люблять посиденьки з друзями і галасливі компанії.

Близнюки

Це, напевно, найбільш веселий знак Зодіаку. Ці люди не нудьгують самі і іншим не дають. У них завжди напоготові оригінальний жарт або забавний факт. Вони прагнуть жити на світлій стороні життя і завжди готові повеселитися.

Діва

Хоча в звичайному житті серйозних Дів не назвеш веселим знаком Зодіаку, в компанії вони перетворюються. Представники знака вдало жартують, відрізняються тонким сарказмом і розповідають смішні історії. Однак вони швидко втомлюються і йдуть в тінь.

Стрілець

Представники знака - просто майстри веселощів. Звичайну історію вони здатні розповісти так, що слухачі будуть довго сміятися. Вони люблять бути в центрі уваги і потрапляючи в компанію, тут же починають всіх веселити.

Як писав "Апостроф", за даними астрологів, 14 березня буде днем сили, тому деяким представникам зодіакального кола пощастить у коханні і фінансовій сфері.