RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

27 червня

Всі новини

Названо шість найзаможніших чоловіків за знаком Зодіаку - забезпечать сім'ю всім

Раніше астрологи розповіли про найбільш ледачих представників гороскопу, тепер же вони назвали шість чоловіків за знаком Зодіаку, які "приречені" на успіх і добробут.

Про це пише Rsute.

Діва

Серед найбагатших людей світу - більшість саме Діви. При цьому вони ніколи не виставляють свій добробут напоказ. Вони уникають заздрості оточуючих, не зловживаючи атрибутами багатства - носять звичайний одяг і живуть простим життям.

Скорпіон

З одного боку, ці чоловіки люблять гроші, з іншого - ненавидять програвати. Заради того, щоб заробити капітал, вони не зупиняться ні перед чим. Нерідко трапляється, що вони йдуть до успіху і добробуту буквально "по головах".

Козеріг

Представники знака вміють заробляти гроші. Вони не тільки вважаються найпрацьовитішими представниками зодіакального кола, а й неймовірно економні. Козеріг ніколи не розлучиться з грошима без крайньої необхідності. Багато хто вважає їх жадібними.

Овен

Овни розумні і хитрі, вони не стануть працювати 24 години на добу. Вони готові ризикувати, що допомагає їм досягти успіху. Нерідко це стається з ними ще в молодості. А ось кому залишаться їх грошики після смерті, представників знака абсолютно не турбує.

Рак

Ці люди дуже економні, вони готові на жертви, щоб накопичити побільше грошей. Вони збирають свій капітал повільно, але вірно. При цьому представники знака вважають за краще не афішувати свій добробут. Накопичивши достатньо, схильні допомагати рідним.

Лев

Цим людям захоплення оточуючих потрібно як повітря. Вони майстри "пускати пил в очі". Представники знака готові витратити останні гроші на сніданок в дорогому ресторані, а ввечері залишитися без вечері. Однак вони завжди заводять потрібні знайомства і непогано заробляють.

Як писав "Апостроф" раніше астрологи визначили найбільш істеричних чоловіків з усіх знаків Зодіаку.