RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Названо чотири найбільш конфліктних знаки Зодіаку - здатні роздути скандал на порожньому місці

Астрологи стверджують, що схильність влаштовувати скандали зумовлена зірками під час народження людини, і називають чотири знака Зодіаку, представники яких легко знаходять зачіпку для того, щоб з'ясувати стосунки.

Відповідний рейтинг опубліковано на сайті kabluk.

Діва

Представники цього знаку займають лише четверте місце в цьому списку, тому що досить рідко самі затівають розбірки та скандали. Але якщо їх втягнути в суперечку, то краще відразу мовчки йти, Діви завжди будуть намагатися здобути перемогу і переваги.

Скорпіон

Представники цього знаку в трійці лідерів. Вони здатні перетворити банальний суперечка в грандіозне дійство, яким можна насолоджуватися з боку, але тому, хто опинився під стрілами їх критики, не позаздриш. Хамів і скандалістів вони спопеляють одним тільки поглядом.

Овен

Представники цього знаку вважаються дуже запальними, перетворити розмову в скандал вони вміють з півслова. Опоненту обов'язково припоні всі колишні помилки і звалять всі звинувачення в одну купу, щоб іскри пішли з очей. Потрібно навчитися вчасно від них змиватися і не потрапляти під гарячу руку. Хоча цей імпульсивний, скажений, надмірно емоційний вогненний знак зла нікому не бажає. .

Стрілець

Представники цього знаку очолюють рейтинг, під час суперечки вони перетворюються на базарних хамів і нічого не бояться. Щоб висловити свою думку, вони влізуть в будь-які суперечки, Стрільці здатні затіяти скандал на порожньому місці, при чому з добірною лайкою і жорстким махачем.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які легко можуть розбагатіти.