RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

День весняного рівнодення 2021: який знак Зодіаку з ним пов'язаний і як загадати бажання

В суботу, 20 березня, в 11:39 за київським часом настане день весняного рівнодення, який вважається найкращим днем для втілення мрій в реальність. Астрологи розповіли, що варто зробити в цей день і як загадати бажання в цей день, щоб воно обов'язково збулося.

Про це пише видання RSute.

Що означає весняне рівнодення

Весняне рівнодення - це доба, коли ніч і день зрівняються за часом, а Сонце входить в новий цикл. О 11:39 Сонце перейде в вогненний знак Зодіаку - Овен, і після цього почнеться новий астрологічний рік. Впродовж 20 березня будуть рівні день і ніч, а потім світлий час доби буде потроху збільшуватися.

У цей день варто уникати конфліктів, агресії і поганих думок, оскільки сильні енергії можуть втілити все в життя, а краще весело і енергійно провести цей день і постаратися бути в гарному настрої. Також в день весняного рівнодення можна відвідати батьків, згадати предків і подякувати їм.

У язичницькі часи цей день називали Сонцеворотом і присвячували його богу Ярилу. Свято відзначали весело і з розмахом. Люди виготовляли амулети у вигляді сонця, щоб задобрити небесне світило, яке дарує нове життя і благополуччя.

Що важливо зробити в цей день

Весняне рівнодення ідеально підходить для того, щоб переосмислити своє життя і скласти новий план дій. Починається новий цикл і всі справи увійдуть в активну фазу, результат від яких буде помітний вже в червні. В 2021 році рівнодення збігається з повним Місяцем, що активно вплине на вчинки людини і їх імпульсивність.

В даний період добре позбутися від шкідливих звичок. Їх необхідно написати на папері, також можна написати про всі образи, а потім листок спалити.

Як правильно загадати бажання

День весняного рівнодення найкраще зустрічати разом зі сходом Сонця, оскільки ранок є найкращим часом доби, щоб загадати бажання. Свою мрію потрібно візуалізувати, уявити у всіх фарбах і відчути радіть від того, немов би вона вже збулася, а потім подумки відпустити в небо.

Загадувати бажання можна і впродовж усієї доби 20 березня, тільки тоді варто скористатися іншим методом.

Необхідно знайти тихе затишне місце, щоб ніхто не заважав залишитися наодинці з собою. Запалити свічку, сісти перед нею і очистити свій розум від сторонніх думок. Закрити очі і потім подумати про найзаповітніше бажання, уявити, що мрія вже збулася, і відчути всі емоції від цієї події.

Наприклад, якщо ви мрієте про дороге авто, то краще детально уявити, що це за машина, якого вона кольору і навіть візуалізувати салон. Відчути, як сідаєте за кермо і вирушаєте в дорогу. Потім треба відпустити це бажання, уявляючи, як воно піднімається до неба і потім повністю зникає з поля зору.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи закликали утриматися від планування важливих справ у період з 15 по 20 березня - ці дні вважаються нульовими сонячними днями, які працюють за принципом Місяця без курсу, коли можливі затягування і періоди невизначеності.