RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

День весняного рівнодення несе удачу п'яти знакам Зодіаку

У суботу, 20 березня, в 11:39 за київським часом настане день весняного рівнодення, він принесе удачу п'яти знакам Зодіаку.

Про це пише Felomena.

Овен

Цей день стане для представників знака вдалим у всіх відношеннях. Рішучість і енергійність допоможуть прокласти дорогу до підкорення фінансових вершин. Можливі грошові надходження, в тому числі і несподівані. Також Овни будуть мати успіх у протилежної статі.

Рак

Можливо, все і йде не зовсім так, як хотілося б представникам знака, але їх оптимізм допоможе не опустити руки і досягти вражаючих успіхів. У реалізації задуманого допоможуть друзі. Хороший день для ділових поїздок. В особистих стосунках можливі проблеми, астрологи радять проявити стриманість.

Терези

У цей день у Терезів все буде складатися чудово насамперед у сфері відносин з людьми. Представники знаку будуть розуміти співрозмовника з півслова і тонко відчувати його настрій. Відповідний день для початку будь-яких відносин - як ділових, так і романтичних. Вдалими будуть невеликі покупки, в тому числі і спонтанні.

Скорпіон

День, особливо перша його половина, буде вдалим в діловій сфері - підходящий момент для ділових переговорів, успішними будуть угоди і великі покупки. Хороший момент для різного роду знайомств, виходу на нову роботу. В особистому житті також будуть спостерігатися зміни на краще. Вечір краще провести в колі сім'ї.

Риби

Вдасться не тільки вивести на чисту воду таємних недоброзичливців, але і з блиском перемогти їх. Риби зможуть знайти нових союзників і партнерів. Не виключені великі грошові надходження, які перевершать очікування. Можливі конфлікти з друзями. Відповідний день для занять спортом.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали дуже сприятливим періодом новий місячний цикл, який розпочинається 13 березня і триватиме до 12 квітня. Найщасливішими знаками цього періоду за місячним календарем будуть Козероги, Тільці, Раки, Скорпіони.