RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Шанс підвищити доходи: які знаки Зодіаку чекає фінансовий успіх на початку квітня

У першій декаді квітня шанс значно поліпшити своє фінансове становище отримають три знака Зодіаку.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті slovofraza.

Рак

Представники цього знаку зможуть вирішити проблеми з фінансами і навіть надавати допомогу колегам або партнерам по бізнесу. Важливо бути чуйним, взаємовиручка в ці дні є основою успіху. У цей час добре пройде адаптації до нових умов, тому можна сміливо поміняти роботу або виробляти нові корисні звички.

Козеріг

Представників цього знаку, які зайняті в сфері торгівлі або займаються бізнесом у сфері продажів, очікує фінансовий успіх. Головне не сумніватися в своїх силах і чітко поставити перед собою мету, це час для рішучих дій. Непотрібні побоювання або лінь можуть стати перешкодою до досягнення благополуччя. На вихідних можна витратити отриманий прибуток на розваги і подорожі.

Риби

Представники цього знаку на початку квітня будуть одними з найщасливіших у фінансовому плані. Головне - займатися роботою, яка приносить задоволення, це призведе і до підвищення рівня доходу. В цей час вдало складуться пошуки нової роботи, важливо запастися терпінням і не забувати, що лінь може перешкодити досягненню успіху і грошового зростання.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи розповіли, які знаки Зодіаку найбільше потребують розкоші і витрачають гроші на дуже дорогі речі.