RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Чотири знака Зодіаку завжди виглядають похмуро - навіть якщо вони у відмінному настрої

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які можуть приховувати свій настрій за похмурим обличчям.

Про це повідомляє ресурс cluber.com.ua.

Рак

Зазвичай всі емоції "написані" на їх обличчі. Але часто представники цього знака можуть виглядати сумними. Здається, що вони не вміють розслаблятися. Але це всього лише "маска". Раки дуже чутливі і емоційні. Настрій може змінюватися кілька разів на хвилину.

Але їх амплуа - невдоволення. Навіть в доброму гуморі ви можете спостерігати, що вони похмурі. Однак це може так і бути вже через хвилину. Адже будь-яка дрібниця може вплинути на них.

Діва

Вони завжди серйозні і схильні про щось думати. Відомо, що Діви схильні до перфекціонізму. Тому не люблять все, що не ідеальне. Це виражається і на їх обличчі.

Багато хто думає, що представники цього знака завжди незадоволені. Але це не так, тому що вони люблять вдумуватися в глибину і дуже зосереджені на даному процесі.

Скорпіон

Своїм поглядом вони здатні розполохати всіх навколо. Але це такий захисний механізм - до всіх ставитися з побоюванням.

Скорпіонів спочатку варто добре пізнати, щоб зрозуміти їх характер і мотиви. Але з першого погляду на їх обличчі ви нічого не "прочитаєте". Тільки близькі і рідні люди можуть розраховувати на "швидку" посмішку.

Але це не говорить про те, що всі Скорпіони погані люди. Їм просто складно довіряти іншим.

Козеріг

Вони сприймають багато речей дуже серйозно. Намагаються домогтися успіху і бажаного, тому завжди зосереджені, що видно на їх обличчі. Для них кожен день - це праця.

Близькі люди вже знають Козерогів і звикли до їх поведінки. Але для нових знайомих вона може здатися дивною. Про таких людей зазвичай думають, що ті вічно незадоволені.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали знаки Зодіаку, яким важко контролювати свою темну сторону.