RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Названо п'ять найсміливіших знаків Зодіаку - впораються з будь-яким викликом і вийдуть переможцями

Раніше астрологи розповіли, кому з представників гороскопу травень принесе нові можливості, тепер же вони назвали знаки Зодіаку, які відрізняються неймовірною сміливістю.

Про це пише "Яндекс.Дзен".

Овен

Овни завжди хочуть бути попереду і підкорювати нові висоти день за днем. Овен обов'язково доведе справи до успішного завершення. При цьому він не боїться конкуренції. Якщо хтось спробує протистояти Овну, отримає жорстку відсіч.

Близнюки

Хоробрі Близнюки люблять різноманітність і завжди готові до змін. Заради появи чогось нового у житті часто йдуть на ризик. Близнюк без зайвих вагань покине роботу і відправиться на пошук нової. Близнюк не боїться змін.

Скорпіон

Якщо Скорпіон чогось сильно захотів, він не відступить. Незважаючи на небезпеку або труднощі, цей знак буде йти назустріч своїм бажанням. Його зовсім не хвилює, що скажуть інші. Представники знаку часто живуть на межі, для них це нормальний стан.

Лев

У Льва гостро розвинене почуття власної гідності. Лев сміливо відстоює себе і свої інтереси, навіть якщо ризикує втратити місце роботи або чиюсь дружбу. Для Льва дуже цінно визнання оточуючих.

Стрілець

Стрілець готовий пуститися в найвідчайдушнішу авантюру, тому що вірить в свою удачу. У цього знака зодіаку дуже сміливі мрії. Багато хто називає Стрільця відчайдушним. Однак сам він розуміє, що навіть неможливе можливо.

Як писав "Апостроф", астрологи розповіли, як краще худнути людям, народженими під різними знаками Зодіаку.