RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Названо п'ять найбоязкіших знаків Зодіаку - впадають в паніку при найменших проблемах

Раніше астрологи розповіли, кому з представників гороскопу травень принесе нові можливості, тепер же вони назвали знаки Зодіаку, які бояться відповідальності і конфліктів більше за інших.

Про це повідомляє "Яндекс Дзен".

Телець

Телець поводиться обережно і гіперболізує проблему, боячись приступити до пошуку рішення. Йому потрібно довго копатися в собі, будувати план, але поки він його придумає, буде вже занадто пізно щось виправляти. Тельці можуть пустити все на самоплив, тихо страждаючи в замкненій кімнаті, але не бажаючи нічого робити.

Рак

Раки, як правило, звинувачують інших у своїх помилках. Раки сміливі, коли мова йде про боротьбу за своїх близьких, але ось нести відповідальність за власні дії вони не хочуть. Раки часто ховають голову в пісок.

Діва

Якщо Діва не допускає помилок, вона відчуває себе добре. Але Діви шалено бояться, коли їм прямо вказують на промахи. Вони зазвичай не ходять в ті місця, де можуть здатися не найрозумнішими людьми. Вони не люблять поступатися, з цієї причини і трусять, тільки непомітно для оточуючих.

Ваги

Ваги - далеко не найбоязкіші люди, але вміють драматизувати. Якщо Ваги нароблять помилок, то стануть плакатися, щоб викликати співчуття і відвернути увагу від реальних проблем. Вони постійно самоусуваються з будь-якої ситуації, не бажаючи брати відповідальність на себе.

Риби

Риби надмірно чутливі. Вони люблять перекладати відповідальність на інших. В деякі періоди вони занадто налякані, щоб боротися і наполягати на своєму, тому вони лягають на дно і прикидаються, що їх немає в зоні конфлікту. Риби - майстри ухилятися.

Раніше "Апостроф" повідомляв про п'ять знаків Зодіаку, яким пощастить в 2021 році.