RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Можуть робити боляче оточуючим - три знаки Зодіаку, які здатні на зраду

Раніше астрологи розповіли про найдобріших представників гороскопу, тепер же вони назвали три знака Зодіаку, які частіше за інших бувають схильні до зради.

Про це пише "МК".

Близнюки

Це дуже непостійні люди - вони можуть називати вас кращим другом, а потім при першому ж зручному випадку вас кинути. Будучи дипломатичними і володіючи даром переконання, вони здатні вивідати все чужі секрети, а після без докорів сумління розповісти про них іншим.

Лев

Представники знака пуленепробивні і цілеспрямовані. Коли хтось стає на їх шляху, вибір для Льва навіть не стоїть - вони легко переступають навіть через важливу для себе людину. У критичних ситуаціях вони проявляють агресію і готові піти на зраду заради вигоди.

Стрілець

Стрілець йде по життю радіючи і розважаючись. Люди для них часом лише ресурс, який необхідно використовувати. "Награвшись" одним, вони, довго не думаючи, заводять нового друга. Коли ж і він набридає або перестає бути корисним, представники знака знову починають пошуки.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали шість знаків Зодіаку, яких краще не злити - вони одразу впадають в лють і готові знищити за образу.