RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

Травень 2021 року "озолотить" п'ять знаків Зодіаку - здійсняться найзаповітніші мрії

Астрологи, які раніше назвали головних підкаблучників за знаком Зодіаку, розповіли, чиї заповітні мрії здійсняться в травні.

Гороскоп публікує портал Vip-goroskop.

Близнюки

Всім Близнюкам доведеться узгоджувати свої сили з можливостями. Для цих людей відкриються всі двері, завдяки чому вони зможуть втілити в життя великі плани. Романтичні стосунки в травні будуть виключно позитивними, а в бізнесі зірки обіцяють нові контракти і фінансове зростання.

Рак

На них чекає успішний період в усьому, що стосується професійної діяльності. Найкраще справи підуть у тих людей, хто зайнятий просуванням товарів або інформації. Все, за що вони не візьмуться, буде приречене на успіх, завдяки чому Раки зможуть поправити своє фінансове становище.

Діва

Наступний місяць виявиться виключно сприятливим місяцем в плані фінансової діяльності. Людям, народженим під цим знаком, доведеться працювати на знос, але зірки вас сповна за це віддячать. Переживши деяке гальмування на початку місяця, далі Діви зможуть реалізувати всі свої плани.

Водолій

Вам важливо зберігати нейтралітет і не влаштовувати таємних зустрічей, адже це може спровокувати локальну "війну" всередині сім'ї. У травні Водоліям будуть приходити в голову феноменальні ідеї, що послужить зростанню матеріального добробуту.

Риби

Стрімке зростання відчують ті Риби, хто має відношення до економіки і зайнятий в особистому бізнесі. Вам доведеться потрудитися, тому можете розраховувати на нові договори і ділові знайомства. На старому робочому місці також вірогідні зміни з перспективною кар'єрного росту. Зірки обіцяють грошові надходження в травні, а ось романтичні відносини, ймовірно, постраждають.

Раніше астрологи склали рейтинг найнебезпечніших знаків Зодіаку.